ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: Αυτά μπαίνουν και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στο σώμα με το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Τρελά πράγματα…

Το παρακάτω ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ χαρακτηρίζεται ως θεωρία συνωμοσίας!

Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η 5η φάλαγγα πρόσφατα δημοσίευσε τα ευρήματα και τα συμπεράσματά της για την παράξενη αυτοσυναρμολογούμενη νανοτεχνολογία που ανακάλυψαν στα εμβόλια mRNA της Pfizer μέσω ανάλυσης με οπτικό μικροσκόπιο.

Τα αντικείμενα που ανακάλυψαν μέσα στο εμβόλιο αντιστοιχούν σε γνωστά αντικείμενα στα επιστημονικά αρχεία.

Και το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν φαίνεται αρκετά σαφές.

Ότι ο καλά τεκμηριωμένος επιστημονικός στόχος να χρησιμοποιηθεί νανοτεχνολογία σε ζωντανά ανθρώπινα όντα ώστε να σχηματιστούν δίκτυα ικανά να ελέγχουν διάφορες νανο-μηχανές αυτή την στιγμή αναπτύσσεται μέσα στα εμβόλια του covid-19, το οποίο ισοδυναμεί με την πιο διεισδυτική επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα σ’ ολόκληρη την καταγεγραμμένη ιστορία.

Ενώ τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση ψεύδονται και συγκαλύπτουν για λογαριασμό της μεγάλης φαρμακοβιομηχανίας, τα επίσημα συστατικά παραμένουν άγνωστα. Αλλά χιλιάδες εξέχοντες επιστήμονες, παγκοσμίως, μελετούν αυτά τα πειραματικά εμβόλια.

Ορισμένοι πέθαναν κάτω από πολύ ύποπτες συνθήκες.

Αλλά οι περισσότεροι κατάφεραν να μοιραστούν τα ευρήματά τους. Και το έργο τους μας δείχνει ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι ένα συστατικό κλειδί σ’ όλο αυτό.

Υπάρχουν δεκάδες επισήμως τεκμηριωμένες μελέτες πάνω στην χρήση του οξειδίου του γραφενίου που σχετίζονται με τον τρόπο που βλέπουμε να χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, ως μετατροπέας ενέργειας.

Το γραφένιο, τα άτομα άνθρακα στρώματος πάχους 1 ατόμου και σε διάταξη εξαγώνου, είναι το λεπτότερο και ισχυρότερο υλικό γνωστό στον άνθρωπο κι ένας εξαιρετικός αγωγός θερμότητας και ηλεκτρισμού. Μπορεί να ενισχύει συχνότητες GHz σε THz, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που αυτές οι νανο-μηχανές χρειάζονται για ενέργεια.

Προκειμένου να το κάνει αυτό, το γραφένιο χρειάζεται πρώτα μια συχνότητα για να το ενεργοποιήσει.

Και η βέλτιστη συχνότητα ώστε να ενεργοποιήσεις εξωτερικά το γραφένιο είναι γνωστό ότι είναι τα 26 GHz, που είναι επίσης η συχνότητα που εκπέμπεται απ’ το 5G….

Μ’ αυτό το μοντέλο, το γραφένιο εντός του σώματος ενεργοποιείται από σήματα μικροκυμάτων στο φάσμα των GHz, το οποίο στη συνέχεια ενισχύει στο φάσμα των THz, το οποίο κατόπιν δίνει ενέργεια στις μηχανές νανοτεχνολογίας να αυτοσυναρμολογηθούν μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Όταν συναρμολογηθούν, τι κάνουν αυτές οι νανο-μηχανές;».

Δείτε το βίντεο, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί