Στην σειρά για «σκανάρισμα» οι μαθητές! Σήμερα αυτό, αύριο το «σφράγισμα»! Όσα συνέβησαν το πρωΐ, ΒΙΝΤΕΟ

Οι εικόνες τα λένε όλα...

Με χειρόγραφες βεβαιώσεις στο χέρι έφτασαν οι μαθητές στα Λύκεια της Θεσσαλονίκης για το πρώτο κουδούνι έπειτα από μήνες τηλεκπαίδευσης, με δικαιολογία τον κορωνοϊό.

Οι μαθητές περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να… ταυτοποιηθούν υγειονομικά. Σήμερα δείχνουν μία βεβαίωση, αύριο ποιος ξέρει τι θα επιδεικνύουν, προκειμένου να συμμετέχουν στα του σχολείου.

Σημειώνεται πως από την περασμένη εβδομάδα, μαθητές, εκπαιδευτικοί, αλλά και λοιπό προσωπικό των Λυκείων της χώρας προμηθεύτηκαν δωρεάν τα self test.

Δείτε τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Καλαμαριάς να φτάνουν στο σχολείο με τις χειρόγραφες βεβαιώσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι έτοιμοι για να δώσουν εξετάσεις έπειτα από σχεδόν έξι μήνες τηλεκπαίδευσης.

Η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει πως πως σε περίπτωση που κάποιος μαθητής έρθει στο σχολείο χωρίς την απαραίτητη βεβαίωση θα εισέλθει σε διαμορφωμένο χώρο που έχει προβλέψει το σχολείο για κρούσματα covid, ενώ άμεσα θα ενημερωθούν οι γονείς για να το παραλάβουν από το σχολείο.

Σε άλλα σχολεία, οι εικόνες είναι ακόμα πιο χαρακτηριστικές, με τους μαθητές να στέκονται σε μηχάνημα για να τους σκαναριστεί το μέτωπο και να… θερμομετρηθούν.

Σε όλες τις τάξεις υπάρχουν ειδικά μηνύματα για χρήση μάσκας και αντισηπτικού, ενώ οι δάσκαλοι και οι καθηγητές φροντίζουν για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των μαθητών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί