ΣΟΚ! Ιδιωτικός «στρατός» κατέλαβε έδαφος – Ποιος ο «αρχηγός» της Δύναμης Κρούσης «ANTIFA» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχή έγινε – Θα φέρουν παγκόσμια χούντα

Στο Σιάτλ, όπως οι περισσότεροι, ίσως, έχετε διαβάσει, έχει δημιουργηθεί μια «αυτόνομη ζώνη» από την Δευτέρα γύρω από το αστυνομικό τμήμα της συνοικίας Κάπιτολ Χιλ, το οποίο οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν έπειτα από ημέρες λεηλασιών από συμμορίες και ANTIFA.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, είναι πως γνωστός ράπερ με το όνομα «Warlord» παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος, ο οποίος ελέγχει την περιοχή, δημιουργώντας ιδιωτικό «στρατό», ο οποίος αποτελείται από συμμορίτες και ANTIFA, αστυνομεύει τους δρόμους, επιβάλλει την τάξη των συμμοριών και ετοιμάζει χτυπήματα σε… αντιφρονούντες.

Η πέμπτη φάλαγγα λαμβάνει «επίσημο χαρακτήρα» και αναμένεται να αποτελέσει την δύναμη κρούσης στους δρόμους των πόλεων κατά πολιτών και υπέρ της έλευσης παγκόσμιας δικτατορίας, στην οποία και θα δίνει λογαριασμό. Η αρχή έγινε!

Δείτε στο βίντεο τον «Πολέμαρχο» να επιτίθεται σε πολίτη που τον τραβάει με κάμερα:

Χαός! Αυτό περιγράφει την κατάσταση και μένει να δούμε πως θα επιβληθεί η τάξη, την ώρα που η θέση του Ντόναλντ Τραμπ είναι πια επισφαλής. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν αφήνουν τον Αμερικανό Πρόεδρο να στείλει Στρατό, με αποτέλεσμα οι συμμορίες να παίρνουν όλο και μεγαλύτερο έλεγχο.

Ανακαταλάβετε την πόλη μας ΤΩΡΑ. Αν δεν το κάνετε εσείς, θα το κάνω εγώ”, έγραψε στο Twitter την Τετάρτη ο Τραμπ απευθυνόμενος στον κυβερνήτη της πολιτείας Ουάσινγκτον Τζέι Ίνλι και την δήμαρχο του Σιάτλ Τζένι Ντέρκαν.

Δεν είναι παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσετε αυτούς τους φριχτούς αναρχικούς ΑΜΕΣΩΣ. ΔΡΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!”, πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Εσωτερικοί τρομοκράτες έχουν καταλάβει το Σιάτλ, που κυβερνάται από τους Δημοκρατικούς της άκρας αριστεράς, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ!”, ανέφερε ο Τραμπ σε άλλο του μήνυμα λίγο αργότερα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κάρμεν Μπεστ δηλώνει ότι δεν ήταν δική της η απόφαση να το εγκαταλείψουν. Ποιού απόφαση ήταν;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί