«Σεισμός» εν όψει: «Ξεκινά η πρώτη φάση για την εισαγωγή ΨΗΦΙΑΚΟΥ νομίσματος» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι φέρεται να προκύπτει από τις ΗΠΑ:

Σε πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Time, ο Ray Dalio των hedge funds της Bridgewater Associates προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και για αυτό τον λόγο θα του προσφέρουν σύντομα το παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα (cbdc), για το οποίο η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ ξεκινά την πρώτη φάση εισαγωγής του στην οικονομία. Αρχικά θα συνυπάρχει με τα μετρητά!

Κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα με βάση τα τρέχοντα γεγονότα που έχουν να συμβούν από την δεκαετία του 1930: Αύξηση χρεών και πληθωρισμός, άνοδος του λαϊκισμού τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά και σημάδια διεθνούς σύγκρουσης μεταξύ παγκόσμιων δυνάμεων!

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

«Οι λεγόμενες Ελίτ θα συνεχίσουν την πορεία τους προς την οικονομική καταστροφή και τον Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι που πιθανότατα είχαν σχεδιάσει οι διεθνείς τραπεζίτες εξαρχής (σ.σ. Δεν σχεδιάζουν οι διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι είναι υπάλληλοι των δύο «σκοτεινών» κέντρων εξουσίας που μάχονται για την κυριαρχία πάνω στον πλανήτη)

(…)

Η ιδέα ενός ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας, είναι ήδη εξαιρετικά μη δημοφιλής στην πλειοψηφία των Αμερικανών, αλλά σύμφωνα με τον Dale Hauser έχει στηθεί για να καταστρέψει τις όποιες εναλλακτικές λύσεις (σ.σ. Και να υπάρχει μόνο μία Αρχή που θα ορίζει την οικονομία)!!!

Την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, διακήρυξε ότι ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να στραφεί σε ψηφιακό νόμισμα  Κεντρικής τράπεζας. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ξεκινά αυτόν τον μήνα την πρώτη φάση για την εισαγωγή αυτού του νομίσματος.

Πρότειναν την χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τον έλεγχο ενός παγκόσμιου συστήματος κοινωνικής πίστωσης, το οποίο θα περιλαμβάνει φορητές συσκευές με αισθητήρες για την παρακολούθηση των όλων ενεργειών.

Εάν εμείς οι άνθρωποι αποτύχουμε να ενωθούμε ενάντια στις δυνάμεις (σ.σ. η όποια ένωση ανθρώπων στο πλαίσιο του συστήματος και υπό τις παρούσες συνθήκες θα είναι ΣΤΗΜΕΝΗ και θα φέρει απλά παγκόσμιο δικτάτορα), τότε η λύση τους θα είναι σίγουρα ο Παγκόσμιος Πόλεμος, η μείωση του πληθυσμού και ο απόλυτος έλεγχος».

Δείτε το ρεπορτάζ από την οπτική γωνία των ΜΜΕ των ΗΠΑ:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί