Λιακόπουλος: τα πολύ βασικά περί Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας FOR DUMMIES – VIDEO

Σύμφωνα με όσα δεν κουράστηκα να λέω εδώ και 22 χρόνια:

Τον πλανήτη κυβερνούν δύο ισχυρές Αδελφότητες, η Μαύρη και η Λευκή.

Η Μαύρη θέλει να αυξήσει τον πληθυσμό της Γης πάνω από 50 δις.

Η Λευκή θέλει να τον μειώσει σε κάτω από μισό δις.

Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Η Μαύρη κυβέρνησε τον πλανήτη από το παρασκήνιο για χιλιετίες, με το τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια, προωθώντας μοναρχίες και ελέγχοντας τους μονάρχες τροφοδοτώντας τους με διοικητικά στελέχη μέσα από τις αμέτρητες μασονικές στοές της.

Η Λευκή από τον 18ο αιώνα μ.Χ. με την δημιουργία των Ιλλουμινάτι, πήρε τον έλεγχο όλων των μασονικών στοών της Μαύρης Αδελφότητας και με στημένες επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο εγκαθίδρυσε την κοινοβουλευτική δημοκρατία με κυβερνήσεις μαριονετών και κατόπιν έστησε παγκόσμιους οργανισμούς για να κυβερνάει τον πλανήτη, ρίχνοντας την Μαύρη Αδελφότητα στο περιθώριο. Έφερε επιτυχώς στο όριο της διάλυσης, τον θεσμό της οικογένειας, τις θρησκείες και τα έθνη (τις πατρίδες)

Εδώ και περίπου είκοσι χρόνια, με την ανατολή του νέου 21ου αιώνα, η Μαύρη Αδελφότητα, άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι της πολιτικής, ελέγχοντας τον Πούτιν, αρκετούς πρωθυπουργούς, , τον Τραμπ και αρκετούς πλουσίους, όπως ο Elon Musk, που είναι ο δημοφιλέστερος και πλουσιότερος όλων.

Η Λευκή Αδελφότητα, βλέποντας τον ισχυρό της αντίπαλο (την Μαύρη) να παίζει μέσα στα δικά της χωράφια, στην πολιτική σκηνή δηλαδή, πρότεινε μία λυκοφιλία και υποτίθεται εδώ και αρκετά χρόνια συγκυβερνούν τον πλανήτη.

Σχετικά πρόσφατα, διαπιστώθηκε, ότι η θεμελιώδης τους διαφορά δεν γεφυρώνεται και ότι δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι και εκείνοι που θέλουν 50 δις πληθυσμού και εκείνοι που θέλουν 0,5 δις πληθυσμού. Το αποτέλεσμα είναι η έναρξη του πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία, γιατί μη γελιόμαστε αυτοί είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι.

Έτσι, ενώ όλοι μα όλοι οι μέσω των ΜΜΕ γνωστοί “επιστήμονες” και “προσωπικότητες”, μιλούν για την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, όπως επιβάλει η Λευκή Αδελφότητα, ο Elon Musk μιλάει για την ανάγκη μαζικής αύξησης του πληθυσμού, όπως επιβάλει η Μαύρη Αδελφότητα..

Για όσους είναι άτυχοι και δεν έχουν παρακολουθήσει αυτά που λέω εδώ και 22 χρόνια, σας ενημερώνω ότι θα αρχίσω και πάλι την μαζική έκδοση βιβλίων, ώστε να έχετε απόθεμα για διάβασμα, όταν στο διαδίκτυο θα κυκλοφορεί μόνο ότι θέλει η Χούντα και τα smart phones θα είναι άχρηστα αφού θα ελέγχεται το περιεχόμενό τους αλλά και το περιεχόμενο του διαδικτύου, πράγμα που το ζούμε και σήμερα σε κάποιο βαθμό, αλλά και δεν θα υποστηρίζονται, οπότε δεν θα υπάρχουν προσωπικοί υπολογιστές στα σπίτια και δεν θα μπορείτε να διαβάσετε τίποτε αποθηκευμένο, αφού όλα τα λειτουργικά προγράμματα (windows, linux κτλ) θα καταργηθούν και τα μόνα που θα μπορείτε να διαβάσετε θα είναι όσα θα υπάρχουν αποθηκευμένα σε κάποιο super cloud της παγκόσμιας χούντας.

Δείτε τι λέει ο Elon Musk:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί