Ψηφιακές κάρτες πληρωμής για αιτούντες άσυλο πρόκειται να εισαχθούν στο Αμβούργο, το Ανόβερο και την Βαυαρία της Γερμανίας.
Τι σημαίνει αυτό;;;
Αντί για μηνιαίες πληρωμές σε μετρητά, οι παράνομοι μετανάστες στα περιφερειακά πιλοτικά προγράμματα θα λαμβάνουν προγραμματισμένες κάρτες χρημάτων στις οποίες η λειτουργία πληρωμής είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με την αναφορά του Norbert Häring στην πύλη ειδήσεων του, λέγεται ότι υποτίθεται στόχος είναι να αποφευχθεί ο υψηλός διοικητικός φόρτος εργασίας και το κόστος για την προσωπική πληρωμή.
Ωστόσο, υπάρχει η άποψη που λέει πως οι αλλοδαποί, οι οποίοι στέλνονται εδώ συστηματικά βάσει, ενδεχομένως, κάποιου σχεδίου, θα πάρουν πρόγευση του λεγόμενου «ψηφιακού χαράγματος», το οποίο θα έχει περιορισμούς στην χρήση χρημάτων.
Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, το ID2020 και η Digital Impact Alliance ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για την προώθηση πρωτοβουλιών ψηφιακού μετασχηματισμού που δίνουν προτεραιότητα στα συμφέροντα και την ευημερία των ατόμων και των κοινοτήτων, όπως ισχυρίζονται, την ώρα που προωθείται παντού το ψηφιακό νόμισμα-ταυτότητα!!!!
Όπως επιδιώκεται, το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα συνδεθεί με το ψηφιακό πορτοφόλι και την ψηφιακή ταυτότητα, ενδεχομένως σε αυτό που ονομάζεται ψηφιακό «χάραγμα» και το χαρακτηριστικό του είναι πως δεν θα μπορεί κανείς να αγοράζει ή να πουλά χωρίς αυτό!
Άλλωστε προωθείται και το Worldcoin, όπως αποκλειστικά έχετε διαβάσει στο ΕΛ!!!
Τελικά, τα CBDCs (Ψηφιακά Νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας) ενδεχομένως θα φορτωθούν σε μικρά μικροτσίπ εμφυτευμένα κάτω από το δέρμα!
Επομένως, αλλοδαποί και ντόπιοι θα ενσωματωθούν σε μία νέα πλήρως ελεγχόμενη ψηφιακή κοινωνία!!!
Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα που θα εισάγει ένα ιδιαίτερα αδύναμο τμήμα του πληθυσμού στον ψηφιακό κόσμο, έγραψε ο Häring στις 17 Αυγούστου, αναφερόμενος σε μια έκθεση στο Tagesschau.
Στο ρεπορτάζ του, σύμφωνα με το γερμανόφωνο RT, είχε προβλέψει προηγουμένως «ότι θα ξεκινήσουμε με τους πιο αδύναμους, για να βάλουμε σταδιακά όλο και περισσότερους ανθρώπους στoν ψηφιακό κόσμο, στον οπoίο θα μπορεί να καθοριστεί ποιος θα επιτρέπεται να αγοράζει τι στο μέλλον. Τα επόμενα βήματα ήδη προετοιμάζονται. Σκεφτείτε τα χρήματα της ψηφιακής κεντρικής τράπεζας, για παράδειγμα».
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/ANA-ANA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από τις Άνδεις στο Νταρφούρ: Μισθοφόροι από την Κολομβία στα μέτωπα του πολέμου στο Σουδάν
- Το Παρίσι κρίνει πως είναι “ευπρόσδεκτο” το ότι ο Πούτιν είναι έτοιμος να μιλήσει με τον Μακρόν
- Η “Νέλι” από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι” θυμάται πόσο την μισούσε ο κόσμος!
- Χανιά: Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα
- Πανευρωπαϊκά μέτρα “χριστουγεννιάτικης λιτότητας”! Ζαχάροβα: Θεού θέλοντος θα συνέλθουν
- Έλον Μασκ: Πόση περιουσία έχει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου!
- «Athens Santa Run 2025»: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
- Πιλότος στο Μεξικό είπε στους επιβάτες ότι δεν θα πετάξει γιατί δεν πληρώθηκε! vid
- Μπλόκα: Ανοίγουν τις μπάρες των διοδίων οι αγρότες – Πού μοιράζουν… όσπρια και κηπευτικά
- Νεπαλέζοι εργάτες κρέμονται σε τεράστιο ύψος για να καθαρίσουν το Burj Khalifa, vid









