Πόλη 15 λεπτών: Εξαπλώνεται ο νέος τρόπος ζωής των ανθρώπων – ΒΙΝΤΕΟ

Αποφασισμένοι να προχωρήσει το σχέδιο σε Αμερική και Ευρώπη, μετά την Βρετανία και τις ΗΠΑ, ο Καναδάς!!! Ποιές χώρες ακολουθούν;;;

Οι πόλεις των 15 λεπτών δεν αποτελούν θεωρία συνωμοσίας. Έχουν υιοθετηθεί ως μέρος του κώδικα ζώνης σε πολλές μεγάλες πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Έντμοντον στον Καναδά, που μετά την Βρετανία και τις ΗΠΑ μπαίνει στην λίστα της νέας εποχής για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων!!!

Η πόλη του Έντμοντον είπε ότι σκοπεύει να καταστρώσει ένα σχέδιο, με βάση τις συνοικίες, για να χωρίσει τις περισσότερες από 400 γειτονιές της σε πολλές «πόλεις 15 λεπτών».

Η ιδέα πασάρεται ως θέμα χρησιμότητας για να κάνει τη ζωή των κατοίκων ευκολότερη, με τα καθημερινά αγαθά και τις υπηρεσίες να είναι υποχρεωτικά σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι.

«Δεν θα χρειαστεί ποτέ να αποκτήσετε αυτοκίνητο ή να φύγετε από την περιοχή σας κάτω από αυτό το νέο όραμα για το μέλλον της αστικής ζωής. Θα ζείτε μαντρωμένοι», σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης.

Το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί, θα βρείτε μόνο στην τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου σε ένα θέμα που, κατά τα φαινόμενα, διογκώνεται!!!

Δείτε:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί