Πλέον οι πολιτικοί στην Ελλάδα λένε αυτά που θα γίνουν, όπως τα έχει γράψει ο Λιακόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος διάβασε, ξέρει! Δείτε...

Όπως έχει γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, η λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση θέλει να αντικαταστήσει τα κράτη με κοινότητες, όπου οι πολίτες θα ζουν περιορισμένοι σε γειτονιές των 15 λεπτώνπου ήδη σχηματίζονται, και θα έχουν μόνο τα άκρως απαραίτητα, τα οποία θα παρέχει η παγκόσμια εξουσία (ΕΔΩ).

Ακόμα και πρώην Αμερικανός ΥΠΕΞ του Ομπάμα και νυν απεσταλμένος των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι ή αλλιώς Long Devil, αναφέρθηκε στην ανάγκη για την εδραίωση της λεγόμενης πράσινης πολιτικής που οδηγεί στην από-ανάπτυξη, λέγοντας για κοινότητες και όχι κράτη, οι οποίες θα συνθέτουν το νέο πολίτευμα που έρχεται (ΕΔΩ)!!!

Πλέον και οι Έλληνες πολιτικοί κάνουν λόγο για «ενεργειακές κοινότητες», ζητώντας «Να γίνει η πράσινη μετάβαση υπόθεση των κοινωνιών και όχι των τεχνοκρατών και των λόμπι», με λίγα λόγια να φανεί πως οι πολίτες θέλουν αυτή την αλλαγή, η οποία θα παγιώσει την ισότητα προς τα κάτω και τη νέα πραγματικότητα, με τους πολίτες να επιζητούν τα άκρως απαραίτητα καινα βάζουν όρια στην κατανάλωση!

«Είναι κρίσιμης σημασίας η πράσινη μετάβαση των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωση στο πλαίσιο των στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (σ.σ. της Ατζέντας 2030)», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, κάνοντας λόγο για «κλιματική δικαιοσύνη» και «ενεργειακή δημοκρατία», φέρνοντας ως παράδειγμα την πανδημία για την λήψη αποφάσεων.

Τέλος έκανε λόγο για τις περιβόητες «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ», όπως διαβάσατε πιο πάνω!

«Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας, με την πανδημία, τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, μας δείχνει ότι τα ζητήματα της πράσινης μετάβασης, της ενεργειακής κρίσης, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ρύθμισης της αγοράς του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν επιλύονται με όρους ανεξέλεγκτης φιλελεύθερης αγοράς. Αλλά με σοβαρές δημόσιες πολιτικές για τις αναγκαίες τεράστιες επενδύσεις σε υποδομές για ανθεκτικές κοινωνίες” επισήμανε η ίδια, προσθέτοντας ότι “σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουν τα κοινοβούλια”.

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί