Όρια στην ενέργεια που θα καταναλώνουμε!!! Προτάθηκε, συζητείται, τείνει να εφαρμοστεί! vid

Δείτε...

Ο ειδικός στον τομέα της ενέργειας και συγγραφέας Alex Epstein σχολιάζει την διεθνιστική πολιτική, η οποία προσπαθεί να επιβάλλει όρια στην ενέργεια που θα καταναλώνουμε ως μια πύλη προς τον «ολοκληρωτισμό».

Χαρακτηρίζεται ως αρνητής της κλιματικής κρίσης, την οποία αρνούνται πλέον και νομπελίστες επιστήμονες, που υποστηρίζει την επέκταση των ορυκτών καυσίμων, για την οποία έγιναν τρομερές αποκαλύψεις πρόσφατα στην Ελλάδα (ΕΔΩ).

Μάλιστα, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ, προτάθηκε πως οι φτωχοί μπορούν να πουλήσουν τις πιστώσεις άνθρακα (την ενέργεια που θα επιτρέπεται να σπαταλάνε ουσιαστικά) που θα έχουν, ώστε να παίρνουν χρήματα σε μορφή επιδομάτων για να ζήσουν με τα άκρως απαραίτητα, ενώ οι λίγοι «εκλεκτοί» να πετάνε όπου θέλουν στον πλανήτη.

Ο Epstein αναφέρει:

«Αυτός είναι ένας ξεκάθαρος τρόπος εισόδου στον “ολοκληρωτισμό”,

Γιατί από τη στιγμή που μετρούν άνθρακα δίνοντάς σας πιστώσεις, τότε μπορούν να αποφασίσουν  τι να κάνουν. Μπορούν να απαγορεύσουν πράγματαή, μπορούν να τα κάνουν απεριόριστα ακριβά. Και αυτό θα κάνει την ζωή χειρότερη για όλους.

Κανένας, ξέρετε, -θέλω να πω ότι ίσως ο Σόρος θα μπορεί να παίρνει μια πτήση με αεροπλάνο αλλά, σχεδόν κανένας άλλος δεν θα μπορεί να το κάνει αυτό. Εκτός από την άποψη της ενέργειας, αυτό το άτομο είναι τόσο λάθος, λόγω του τρόπος εξέτασης της ενέργειας.

Είμαστε παραγωγικοί ανάλογα με την ποσότητα της ενέργειας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για την τροφοδότηση των   μηχανών! Αυτό μας κάνει πιο  παραγωγικούς! Εννοώ απείρως περισσότερο παραγωγικούς, από ό,τι με την χειρωνακτική εργασία.

 Οπότε εάν γίνει η ενέργεια εξαιρετικά ακριβή, τα πάντα θα γίνουν πιο ακριβά»

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί