«Παγώνει» το αίμα!!! Πολίτες στις ΗΠΑ ζητωκραυγάζουν ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΑΖΙ της Ουκρανίας: «ΑΖΟΦ, ΑΖΟΦ, ΑΖΟΦ», vid

Μόνο ΣΟΚ!!!

Οι παρευρισκόμενοι, ουκρανόφωνοι και μη, σε μια διαδήλωση υπέρ της Ουκρανίας στο Μανχάταν ξέσπασαν σε φωνές υποστήριξης για την νεοναζιστική παραστρατιωτική φατρία γνωστή ως Τάγμα Αζόφ, όπως δείχνει βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλάνα από την εκδήλωση δείχνει το πλήθος να κυματίζει σημαίες της Ουκρανίας και αντί να το όνομα της χώρας να κραυγάζει «Αζόφ! Αζόφ! Άζοφ!» στο κάτω Μανχάταν.

Το φανατικό τάγμα Azov σχηματίστηκε το 2014 από έναν αυτοαποκαλούμενο Ναζί εν μέσω της εξέγερσης του Μαϊντάν που οδήγησε στο πραξικόπημα της κυβέρνησης της Ουκρανίας που υποστηρίχθηκε από τον Σόρος.

Τα διακριτικά τους είναι παρμένα από τη 2η Μεραρχία Πάντσερ SS Das Reich και επιδεικνύουν επίσης περήφανα την σβάστικα και το Sonnenrad, ένα άλλο σύμβολο των Ναζί.

Πλέον στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη, πολιτικοί και πολίτες που στηρίζουν την διεθνιστική τάξη πραγμάτων κατά της Ρωσίας, δεν διστάζουν να υποστηρίξουν δημόσια και απροκάλυπτα τους ΝΑΖΙ, ιδεολογία που αιματοκύλισε τον πλανήτη κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί