«Οι άνθρωποι θα αντικατασταθούν»! Δεν είναι πια θεωρία, τείνει να εφαρμοστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χαράρι που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη σε ακόμα μία αποκάλυψη

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου, βάζουν, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, την τεχνητή νοημοσύνη μέσα στο Δημόσιο!!!

Συγκριμένα, μετά τον προσωπικό αριθμό και την πλάκα για το «666», η τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία έχουν εκφραστεί κατά καιρούς ανησυχίες και φόβοι, έρχεται στο δημόσιο και «θα βρίσκει τα δικαιολογητικά χωρίς το τρέξιμο από υπηρεσία σε υπηρεσία».

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής αλλά και συνομιλητής του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Yuval Noah Harari, βάζει νέα δεδομένα για την τεχνητή νοημοσύνη, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στην τελική μορφή της.

Συγκεκριμένα του έγινε η εξής ερώτηση: «Αναφέρατε την αντικατάσταση των ανθρώπων από την τεχνητή νοημοσύνη στον τομέα της λήψεις αποφάσεων. Αν η τεχνητή νοημοσύνη φτάσει σ’ ένα σημείο να παίρνει καλύτερες αποφάσεις από τους ανθρώπους, πρέπει να αντικαταστήσει τους ανθρώπους και να είναι παράλογο οι άνθρωποι να τις λαμβάνουν, όπως π.χ. να οδηγούν αυτοκίνητο;»

«Όταν η τεχνητή νοημοσύνη θα παίρνει καλύτερες αποφάσεις, σαφέστατα θα πρέπει να βασιζόμαστε στην τεχνητή νοημοσύνη!!!!!! Π.χ. στην υγειονομική περίθαλψη, στην οδήγηση κτλ. δεν τάσσομαι υπέρ της απαγόρευσης της τεχνητής νοημοσύνης η υπέρ της διακοπής της ανάπτυξης, άλλα όταν δίνουμε στην τεχνητή νοημοσύνη την εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις, πρώτον πρέπει να ‘ναι ξεκάθαρο ότι μία τεχνητή νοημοσύνη λαμβάνει αποφάσεις (σ.σ. Με δική της προσωπικότητα), δεν πρέπει να ‘ναι ασαφές και πρέπει να βρίσκεται υπό την επίβλεψή κάποιου είδους θεσμού. Όχι άπλα να βασιζόμαστε σ’ αυτήν τυφλά (σ.σ. Ποιός θεσμός θα την επιβλέπει;;; Μήπως τελικά θα είναι υπεράνω των πολιτικών;;;)».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί