Τετέλεσται!!! Ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει! Η AI μπαίνει στο Ελληνικό Δημόσιο! vid

Και μάλιστα με διθυράμβους

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου, πήραν φόρα και πλέον βάζουν την τεχνητή νοημοσύνη μέσα στο Δημόσιο!!!

Συγκριμένα, μετά τον προσωπικό αριθμό και την πλάκα για το «666», η τεχνητή νοημοσύνη, για την οποία έχουν εκφραστεί κατά καιρούς ανησυχίες και φόβοι, έρχεται στο δημόσιο και όπως θα δείτε στο βίντεο, «θα βρίσκει τα δικαιολογητικά χωρίς το τρέξιμο από υπηρεσία σε υπηρεσία».

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, αλλά και οι δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν αυτή την εξέλιξη ως εξαιρετική χωρίς να θέσουν επί τάπητος τους «σκοτεινούς κινδύνους» της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία δεν έχει παρουσιαστεί στην τελική της μορφή, καθώς όταν θα το κάνει θα είναι πια αργά (ΕΔΩ η αλήθεια).

Θα απολυθούν άραγε δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα είναι τυχόν αχρείαστοι;;;

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!

Οι λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο!!! Το τυρί (αυτονόητα οφέλη της τεχνολογίας) θα το δουν πολλοί, την φάκα όμως (ποιοί και γιατί φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στις ζωές μας) λίγοι. Εκτός και αν ξαφνικά οι πολιτικοί/οικονομικοί κοσμοεξουσιαστές αγάπησαν την ανθρωπότητα και θέλουν να την βοηθήσουν!!!

Δείτε:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί