Ο Bill Gates ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ! Οι άνθρωποι θα κληθούν σύντομα να αποφασίσουν

Τι είπε ο παγκοσμιοποιητής...

 «Οι πλούσιες χώρες θα μπορούσαν να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς έως τα τέλη του 2021 εάν ένα εμβόλιο κατά της COVID-19 λειτουργήσει, είναι έτοιμο και διανεμηθεί κατάλληλα σε ευρεία κλίμακα».

Αυτό δήλωσε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς.

Με άλλα λόγια μόνο αν δοθεί ένα λειτουργικό εμβόλιο, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, σε όλες τις χώρες, θα επιστρέψει η κανονικότητα. Και φυσικά, όπως θα δούμε παρακάτω, θα πρέπει να το πάρουν όλοι. Θυμίζουμε πως ο Μπιλ Γκέιτς έχει μιλήσει για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Όποιος αρνηθεί να πάρει το όποιο εμβόλιο; Όποιος αρνηθεί αργότερα την όποια ψηφιακή ταυτότητα; Αν λάβουμε υπόψη μας τι συμβαίνει με όποιον αρνείται την μάσκα, μπορούμε να σκεφτούμε πως ενδέχεται να συλλαμβάνεται, να του απαγορεύεται η είσοδος σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, τα παιδιά του να μην γίνονται αποδεκτά στα σχολεία κοκ.

«Έως το τέλος του επόμενου έτους, μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ κοντά στο φυσιολογικό — αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση», δήλωσε ο 64χρονος Γκέιτς μιλώντας στο συμβούλιο διευθυνόντων συμβούλων της WSJ (Wall Street Journal CEO Council).

«Δεν ξέρουμε ακόμη εάν αυτά τα εμβόλια θα πετύχουν», δήλωσε ο Γκέιτς. Επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να παραχθούν επαρκείς ποσότητες εμβολίων, τόνισε ότι «η κατανομή εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και μεταξύ των ΗΠΑ και άλλων χωρών θα είναι κυριότατο σημείο διαφωνίας».

Ο Γκέιτς πρόσθεσε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πολίτες θα πρέπει να σκεφθούν τρόπους για να περιορίσουν την διστακτικότητα σχετικά με τον εμβολιασμό τους κατά της COVID-19 όταν ένα εμβόλιο είναι έτοιμο.

Με άλλα λόγια, οι πολίτες, οι οποίοι έζησαν τον τρόμο του Lockdown, θα κληθούν να αποφασίσουν: Κατάρρευση της οικονομίας και της καθημερινότητά τους ή εμβόλιο (αργότερα με «σφράγισμα» ότι έχουν εμβολιαστεί);;;

Ο Bill Gates αποκάλυψε πως οι άνθρωποι πρέπει να μην διστάσουν να το πάρουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί