«Μωρέ πάτε καλά;;;»! Ξεκίνησαν τα ΜΜΕ να προωθούν την ψηφιακή ταυτότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Οι υπενθυμίσεις του ΕΛ...

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, με την μορφή πιστωτικής κάρτας θα κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού στο Action24 ο στόχος είναι οι ταυτότητες να παρουσιαστούν στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο, ενώ το κόστος τους θα είναι στα 10 ευρώ, σύμφωνα με την σχετική πρόβλεψη του 2018.

Με πρόσχημα, τώρα, πραγματικές γραφικότητες που ειπώθηκαν σε σχέση με την ψηφιακή ταυτότητα (ΕΔΩ), τα ΜΜΕ ξεκίνησαν να προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως, όπως με τα εμβόλια, έτσι και με τις καινούριες ψηφιακές ταυτότητες-πορτοφόλι, όλα είναι καλά και ασφαλή!!!

Μάλιστα σχολίασαν αρνητικά  το γεγονός πως παλαιότερα η τότε Κάρτα του Πολίτη είχε καταπέσει από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων, λέγοντας πως προσφέρει ευκολία η ψηφιακή ταυτότητα: «Είναι τόσο εύχρηστη, σε βάζει σε μία διαδικασία να έχει όλους τους αριθμούς σου μαζεμένους, να μην έχει ταυτότητες, διαβατήρια, ασφάλεια, υγεία να τα έχεις όλα σε ένα και να τελειώνει η ιστορία! Αλλά όχι δεν θέλουν! Μωρέ πάτε καλά;;;», είπε δημοσιογράφος καναλιού.

Δείτε το βίντεο:

Αργότερα, με την πρόοδο της της τεχνολογίας, η ταυτότητα αυτή θα μπορεί να εμφυτεύεται και με ειδική ένδειξη στο σώμα να φαίνεται πως κάποιος την έχει λάβει, κάτι που αποκαλείται και «χάραγμα»!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΥΡΗΝΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ!

Δείτε κατά καιρούς βίντεο που δημοσίευσε το ΕΛ σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα και όχι μόνο:

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί