Στη ΔΕΘ η παρουσίαση των νέων ταυτοτήτων – Πότε θα λήγουν, ποιό το κόστος; – vid

Τυχαίο το μέρος που διάλεξαν;;

Για τις νέες ταυτότητες που ήδη έχουν προαναγγελθεί εδώ και χρόνια μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

Πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμες οι νέες ταυτότητες που αναμένονται εδώ και αρκετά χρόνια, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη να προαναγγέλει πως η παρουσιασή τους θα γίνει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε συνέντευξή του στο Action 24 σήμερα το πρωί ο αρμόδιος υπουργός ρωτήθηκε για τις νέες ταυτότητες, απαντώντας σε καίρια ερωτήματα:

Τι δήλωσε:

«Θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας, το κόστος τους θα είναι στα 10 ευρώ, όπως έχει προβλεφθεί από το 2018 και θα έχουν ημερομηνία λήξεως στα 10 χρόνια. «Η παρουσίαση θα γίνει στην ερχόμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Αναφορικά με τις…καθυστερημένες αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης, είπε πως «δεν θα υπάρχει κανένα σύστημα «γεωεντοπισμού» σε αυτές αλλά θα είναι έγγραφα που δεν θα παραχαράσσονται και θα ενισχύουν την ασφάλεια του πολίτη».

«Την επόμενη ημέρα από την παρουσιασή τους, οι νέες ταυτότητες θα είναι διαθέσιμες για έκδοση. Όσο για το κόστος των 10 ευρώ, είναι αυτό που ισχύει και τώρα για την έκδοση νέας ταυτότητας σε περίπτωση που αυτή δεν έχει κλαπεί ή απωλεθεί».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα με τις απορίες για τις νέες ταυτότητες αλλά και τις…ειρωνείες των παρουσιαστών για τις…παρακολουθήσεις και την παγκόσμια κυβέρνηση:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί