«Άδειασε» Κασσελάκη ο Σπίρτζης για τα Τέμπη: «Δεν βοηθάνε τέτοιες δηλώσεις»

«Άδειασε» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ο Χρήστος Σπίρτζης για τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «συγκαλύπτουν εγκλήματα και υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθάνε», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη.

«Χρειάζεται διερεύνηση και ψυχραιμία, τέτοιες δηλώσεις δεν βοηθάνε, όπως δεν βοήθησε και η πολιτική εργαλειοποίηση της μεγάλης τραγωδίας στο Μάτι», συμπλήρωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης.

«Όποιος έχε δημόσια θέση, πρέπει να είναι μετρημένα αυτά που λέει στο δημόσιο διάλογο, αλλιώς εκπαιδεύουμε τον κόσμο στον λαϊκισμό», επεσήμανε ο κ, Σπίρτζης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηγουμενίτσα περιόδευσε στην αγορά της πόλης και σε συνομιλία που είχε με κάτοικο της περιοχής τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι πατριώτης στην πράξη και όχι στα λόγια, τονίζοντας:

«Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πάρα πολλοί… Κάποιοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι συγκαλύπτουν εγκλήματα. Κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε τα χέρια μέσα στο Πάσχα αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά…».

newsit – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί