ΜΝΗΜΟΝΙΟ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός;;; «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ από το ΔΝΤ! Στους ανεμβολίαστους θα φορτωθεί το ΚΡΑΧ

Ποιοί κανονίζουν τελικά;;;

Ένα πρόσφατο βίντεο με την Kristalina Georgieva, Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ,  ξεκαθαρίζει την κατάσταση για τα εμβόλια!

Δεν είναι τόσο η Υγεία που ενδιαφέρει, αλλά η οικονομία και μέσω αυτής η εξουσία πάνω στους πολίτες, καθώς, σταδιακά, μόνο όσοι εμβολιάζονται συμμετέχουν ενεργά και πληρώνονται από τους δουλειές, τους, ενώ όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο με αρχή τους ΕΜΑΚ και τους υγειονομικούς στην Ελλάδα, μπαίνουν σε αναστολή.

Η Georgieva, ούτε λίγο ούτε πολύ, ονόμασε, ήδη από τον Απρίλιο του 2021, την πολιτική των εμβολίων ως οικονομική πολιτική, η οποία, θα μπορούσε να συμπληρώσει κάποιος, προετοιμάζει τους ανθρώπους για την αποδοχή κάτι άλλου, χωρίς το οποίο, δεν θα μπορείς να αγοράζεις και να πουλάς.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτό το έτος, το επόμενο έτος, η εμβολιαστική πολιτική είναι οικονομική πολιτική. Και είναι ακόμη πιο υψηλή προτεραιότητα από τα παραδοσιακά εργαλεία της δημοσιονομικής και νομισματικής πολιτικής. Γιατί; γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να ανατρέψουμε-αποτρέψουμε το μοιραίο για την παγκόσμια οικονομία».

Εμβόλια ή κραχ λοιπόν! Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και να χρεωθεί στους ανεβολίαστους! Θα το ζήσουμε και αυτό;;;

 Τελικά ποιος είναι υπεύθυνος για την εμβολιαστική πολιτική;;; Η κυβέρνηση;;; Ο ΠΟΥ;;; Το ΔΝΤ;;; Ο Bill Gates;;; Οι εξωγήινοι;;;

Είναι μνημόνιο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί