Στην Ευρώπη ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ, στην Ελλάδα είναι απλά ΤΕΤΑΡΤΗ – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΡΓΗΣ για τους δήθεν θανάτους COVID

Το λένε πλέον στα μούτρα του Έλληνα, γιατί δεν τον φοβούνται...

Τον έχουν σίγουρο πως δεν θα αντιδράσει τον Έλληνα, καθώς, ενώ σε άλλες χώρες αυτό που θα διαβάσετε αποτελεί ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, εδώ ειπώνεται μια χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Ως εκ τούτου, ο τηλέ-ειδικό κ. Τζανάκης, ανέφερε ακόμα μία φορά πως «αυτή την στιγμή βλέπουμε θανάτους να καταγράφονται ως θάνατοι COVID, που όμως η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ είναι ένα συνοδό νόσημα πολύ σοβαρό, στο οποίο βρέθηκε να υπάρχει και ένας κορωνοϊός».

Τα ίδια αναφέρει και η τηλέ-ειδικός, κα Ψαλτοπούλου:

ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ;;; ΟΧΙ!!!

Σtην Ιταλία το εν λόγω θέμα έγινε ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όπως αποκάλυψε το el.gr! Είδατε γιατρό, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του να εξηγεί πως είναι σύνηθες να γράφεται στον φάκελο ότι ένας ασθενής πέθανε από Covid, ενώ στην πραγματικότητα δεν συνέβη έτσι.

Κατά αυτόν τον τρόπο αυξάνεται ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τις εισαγωγές.

Όπως αναφέρει ο γιατρός:

«Εάν ένας καρκινοπαθής μπει στο νοσοκομείο, και λίγο αργότερα βγει θετικός στον covid, ακόμη και εάν είναι ασυμπτωματικός, καταγράφεται ως περίπτωση covid.

Είναι σοβαρότατο, το γεγονός, πως μεταφέρουν τους καρκινοπαθείς, σε δομείς με τους ασθενείς covid. Είναι σα να τους στέλνουν στον θάνατό και συμβαίνει συχνά αυτό».

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί