«ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ» σηκώνει ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κορυφαίου νοσοκομείου: «ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ» ανθρώπους για τα νούμερα του COVID, vid

ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ!!! Ρεπορτάζ από το ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ της Ιταλίας!!! Φρέσκες οι αποκαλύψεις και για την Ελλάδα...

Κατά καιρούς ακούμε στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό πως όποιος πεθαίνει και βρεθεί θετικός (ή όχι;;;) στον COVID, τον καταγράφουν πως πέθανε από COVID.

Είναι τα στοιχεία για τους θανάτους και τις λοιμώξεις που σχετίζονται με το Covid «πειραγμένα», προκειμένου να κρατούν ζωντανά τα μέτρα περιορισμού και διαχωρισμού και να προωθούν τα εμβόλια;;;

Ρεπορτάζ από την Ιταλία βάζει «φωτιά» σε όλη την Ευρώπη, καθώς προέρχεται από την δημόσια τηλεόραση της χώρας και ουσιαστικά γίνεται παραδοχή πως «σκοτώνουν» ανθρώπους, οδηγώντας τους στον θάνατο, προκειμένου να φαίνονται αυξημένα τα κρούσματα και οι θάνατοι από COVID.

Η Valentina Noseda, δημοσιογράφος, πήρε συνέντευξη από έναν γιατρό που εργάζεται ως διευθυντής σε νοσοκομείο της Ρώμης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γιατρός παραδέχτηκε ότι τα δεδομένα είναι  επίτηδες «αλλοιωμένα» και επομένως οι αριθμοί παρουσιάζονται διογκωμένο σε σχέση με την πραγματικότητα.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το el.gr, θα δείτε τον γιατρό, ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του να εξηγεί πως είναι σύνηθες να γράφεται στον φάκελο ότι ένας ασθενής πέθανε από Covid, ενώ στην πραγματικότητα δεν συνέβη έτσι.

Κατά αυτόν τον τρόπο αυξάνεται ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τις εισαγωγές.

Όπως αναφέρει ο γιατρός:

«Εάν ένας καρκινοπαθής μπει στο νοσοκομείο, και λίγο αργότερα βγει θετικός στον covid, ακόμη και εάν είναι ασυμπτωματικός, καταγράφεται ως περίπτωση covid.

Είναι σοβαρότατο, το γεγονός, πως μεταφέρουν τους καρκινοπαθείς, σε δομείς με τους ασθενείς covid. Είναι σα να τους στέλνουν στον θάνατό και συμβαίνει συχνά αυτό».

Μάλιστα , όπως αποκαλύπτει ο καθηγητής, όσοι συμβάλλουν στο να διαπραχθεί αυτό το «ΕΓΚΛΗΜΑ», πληρώνονται και ανεβαίνουν σκαλοπάτια στην εξουσία. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ;;;

Δείτε το βίντεο από το Rai 2, το κρατικό κανάλι της Ιταλίας! Οι αποκαλύψεις πληθαίνουν και σίγουρα όχι τυχαία!!!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί