«Αρνητές νέων ταυτοτήτων».
Αυτός είναι ο νέος όρος που εδώ και μερικές ημέρες καθιερώθηκε (κλασσικά) από τα ΜΜΕ, όπως πολύ γρήγορα είχε διαδοθεί και ο αντίστοιχος όρος για όσους δεν δέχονταν τα κορωνοεμβόλια.
Στη γενικότερη γελοιοποίηση κάθε αντίθετης άποψης παίζουν ρόλο και οι…(στημένες;;;;;;) φωνές ορισμένων αντιδρούντων, που επίτηδες τους βγάζουν στα κανάλια.
Οι νέες ταυτότητες θα είναι σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας και το ραντεβού με το αστυνομικό τμήμα για την απόκτησή τους θα κλείνεται μέσω gov.gr όπως συνέβη και με το εμβόλιο.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα έχουν 10ετή διάρκεια και θα καταστούν υποχρεωτικές από τον Αύγουστο του 2026.
Μάλιστα έχει προγραμματιστεί το πρώτο μεγάλο συλλαλητήριο αύριο, εν όψει και της παρουσίασης των ταυτοτήτων σε λίγες ημέρες στη ΔΕΘ.
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «North Evia Pass 2025»: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το voucher των 150 ευρώ – Πότε λήγει η προθεσμία
- «Μπορούμε τα να βρούμε με τις ΗΠΑ», λένε τώρα οι Κινέζοι για το εμπόριο
- Μ. Χαρακόπουλος: Τι ανέφερε για Δένδια, Σαμαρά και Καραμανλή
- Καπράλος: Στόχος η δημιουργία πλατφόρμας διασύνδεσης φοιτητών, πανεπιστημίων και επιχειρήσεων του Πειραιά
- Σπάνια επίσκεψη Βανς στον Πανάγιο Τάφο: «Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες ιερείς»
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μηχανή στον Περιφερειακό ύστερα από τροχαίο- Ένας τραυματίας
- ΥΠΑΑΤ: Ακατάσχετες ενισχύσεις για ζωοτροφές και φερτά υλικά για Daniel
- Ο Τραμπ ξεκινάει μεγάλη περιοδεία στην Ασία – Θα πάει και στην Κίνα
- Αυτά συμβαίνουν στην Ουκρανία της βίαιης επιστράτευσης, vid
- Ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει ως Σκρουτζ









