Μετά τα 150 ευρώ, το σχολείο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! Μητσοτάκης: Χαίρομαι που τα παιδιά θα μάθουν για το σεξ και την διαφορετικότητα, vid

Έβαλαν μαθητές στην πρώτη σειρά να παρακολουθούν όσα ειπώνονται...

Το νέο, αναβαθμισμένο σχολείο, προσαρμοσμένο στην νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε εκδήλωση με θέμα «Κάνουμε πράξη στο όνειρο».

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τη δημιουργία του σχολείου του μέλλοντος. «Ένα σχολείο το οποίο θα έχει ως κεντρικό σκοπό να προσφέρει (διεθνιστική) γνώση και (τις αντίστοιχες) δεξιότητες στους μαθητές από αφοσιωμένους (έτσι τους ονόμασε) δασκάλους και καθηγητές έτσι ώστε να σας προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ότι επιλέξετε να κάνετε τελικά στη ζωή σας όταν ολοκληρωθεί το σχολείο», είπε ο πρωθυπουργός.

Μεταξύ των άλλων ο πρωθυπουργός δήλωσε πως τα παιδιά θα δουλεύουν σε ομάδες, ενώ είπε πως είναι χαρούμενος που «σπάνε» ταμπού και τα παιδιά θα μαθαίνουν πλέον για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και την διαφορετικότητα (τουτέστιν για την ομοφυλοφιλία και τους ΛΟΑΤΚΙ) αλλά και για την νέα «πράσινη» συμπεριφορά και την προσαρμογή της διατροφής στα νέα δεδομένα, κάτι που θα ονομάζεται «υγιεινή διατροφή».

Από την πλευρά της, η κυρία Κεραμέως παρουσίασε τους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους κινείται το νομοσχέδιο:

  • Άξονας πρώτος: Δεξιότητες
  • Άξονας δεύτερος: Ίσες ευκαιρίες για όλους
  • Άξονας τρίτος: Εναλλακτικές εκπαιδευτικές διαδρομές
  • Άξονας τέταρτος: Ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών – Αυτονομία και αξιολόγηση

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί