Μείωση πληθυσμού και επιστροφή σε «εποχές των σπηλαίων»! Σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, vid

Διαβάστε…

Όταν ο πληθυσμός της Γης φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια – όπως προβλέπεται να συμβεί το 2050 – ο κόσμος δεν θα είναι πλέον βιώσιμος, σύμφωνα με μια προειδοποίηση του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, όπως είχατε διαβάσει στο ΕΛ.

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ έριξε ευθύνες για την αύξηση του πληθυσμού ιδιαίτερα στις αφρικανικές χώρες, λέγοντας ότι είναι «μη βιώσιμη» και οδηγεί σε καταστροφικές ξηρασίες και πλημμύρες.

Το σίγουρο είναι πως οι διεθνιστές έχουν δυναμώσεις τις φωνές τους για την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Πριν μερικό καιρό, στο ΕΛ, είχατε διαβάσει πως οι διεθνιστές έχουν δυναμώσεις τις φωνές τους για την πράσινη πολιτική αλλά και την αποσυμφόρηση πληθυσμού, η οποία συζητείται πλέον ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ!

Άλλωστε πρόσφατα, λόμπι από φαρμακευτικές εταιρείες και ιδρύματα συναντήθηκαν στο Βερολίνο για τρεις ημέρες για την λεγόμενη «Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία 2023». Συζήτησαν την «ευθυγράμμιση» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως παγκόσμιου φορέα εξουσίας, καθώς πλέον όλα «τρέχουν», ενώ στάθηκαν στην αύξηση πληθυσμού, η οποία αποτελεί πρόβλημα για τον πλανήτη, όπως ισχυρίζονται!!!

Όπως είχατε διαβάσει στο θέμα είχε αναφερθεί και η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κομμισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν!

Άλλωστε οι παγκόσμιοι ηγέτες που βρέθηκαν/βρίσκονται στο Ντουμπάι για την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP28 καλούνται να βρουν τρόπο να προωθήσουν την, κατά πολλούς, παγκόσμια «πράσινη» χούντα με πρόσχημα την μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας που έχει δει ποτέ η σύγχρονη ιστορία και βασίζεται στο απόλυτο ψέμα (ΕΔΩ)!

Σε νέο απόσπασμα από την σχετικά πρόσφατη ομιλία της, η φον ντερ Λάιεν, αναφέρει τα εξής:

«Μόνο μια βιώσιμη οικονομία μπορεί να είναι μια ισχυρή οικονομία (σ.σ. Ψέμα! ΕΔΩ τι πραγματικά σχεδιάζεται).

Μόνο μια βιώσιμη οικονομία, έχει τους πόρους να επενδύσει σε ένα πιο υγιές και, πιο δίκαιο αύριο. Μόνο μια βιώσιμη οικονομία, μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους κοινωνικούς στόχους, που θέσαμε εμείς στο Γκέτεμπεργκ και στην “Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής του Porto”. Μια βιώσιμη οικονομία,  δημιουργεί τα μέσα για την επιτάχυνση της έρευνας και της ανάπτυξης, για καθαρές τεχνολογίες. Έτσι πριν 50 χρόνια, η “Λέσχη της Ρώμης” δεν μπορούσε πλήρως να προβλέψει για παράδειγμα, την δυναμική του πράσινου υδρογόνου. Δεν θα μπορούσε  να φανταστεί ότι θα μπορούσαμε να οδηγήσουμε αυτού του είδους τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σήμερα ή, μπορεί να μην ήταν σε θέση να δει  το μέλλον όπως θα είχαμε (φανταστεί).

Ήδη πριν 50 χρόνια, η έκθεση ορίου ανάπτυξης  αναγνώριζε ότι, ενώ η ανάπτυξη με βάση τα ορυκτά καύσιμα ήταν αφόρητη για τον πλανήτη, η ανθρωπότητα θα μπορούσε να επινοήσει “ένα διαφορετικό μοντέλο, που θα είναι βιώσιμο στο εγγύς μέλλον (σ.σ. Θέλουν να καταργήσουν τα ορυκτά καύσιμα και να μας γυρίσουν στην εποχή των σπηλαίων, σύμφωνα με την δήλωση του προέδρου της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα, Σουλτάνου Αχμέντ Αλ Τζάμπερ, καθώς έθεσε υπό αμφισβήτηση την επιστημονική εγκυρότητα της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής (ΕΔΩ))!

Αυτή είναι η αποστολή που μας οδηγεί σήμερα και, αυτό είναι το πνεύμα της Ευρωπαϊκής πράσινης συμφωνίας»!

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί