ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ εν όψει: Οι νέοι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται πια για ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ – ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικό σοκ!

Όπως ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει προειδοποιήσει, στόχος της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι μην κατέχει κανένας πολίτης τίποτα (εκτός από την διεθνιστική ολιγαρχική ελίτ) και όλα να παρέχονται από το Κράτος (παγκόσμια εξουσία), ακόμα και η στέγη!

Όπως πράγματι αναφέρει μεγιστάνας ακινήτων, η γενιά των 25-40 ετών, δεν έχει καθόλου φιλοδοξίες να αγοράσει ακίνητα.

Συγκεκριμένα, ο  Gary Berman, διευθύνων σύμβουλος της πασίγνωστης εταιρείας ακινήτων του Τορόντο Tricon Residential Inc., με τον πληθωρισμό σε άνοδο σ’ ολόκληρη την χώρα, τονίζει ότι περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα οι 25-40 ετών νοικιάζουν και ΔΕΝ αγοράζουν!

Σύμφωνα με το CBS, ο Berman είπε ότι οι 25-40 ετών νοιάζονται πιο πολύ για την ”μόδα κι όχι κατ’ ανάγκην για την επιθυμία να αγοράσουν ένα σπίτι.”

«Πιστεύω ότι αν ρωτούσατε πολλούς 25-40 ετών -κι αυτοί τείνουν να είναι οι κύριοι ένοικοί μας- εκείνοι μάλλον θα σας έλεγαν ότι δεν επιθυμούν απαραιτήτως να κατέχουν ένα σπίτι ή να κατέχουν ένα αυτοκίνητο. Έχουν μεγαλώσει στην οικονομία του διαμοιρασμού!!!!!

Είναι δύσκολο κάποιος να αποταμιεύσει για ν’ αγοράσει ένα σπίτι όταν πάνω απ’ το 50% του εισοδήματός σου πηγαίνει στο ενοίκιο».

Δείτε το βίντεο:

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί