Το ξέφρενο ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων έχει αναγκάσει αρκετούς πολίτες να βάλουν χειρόφρενο στα οχήματά τους.
Με τις απαγορευτικές τιμές των καυσίμων, ο κόσμος επέτρεψε ξανά στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα λεωφορεία γεμίζουν πλέον και τις Κυριακές.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ξεφορτώθηκαν (ή σκέφτονται να το κάνουν) τα αυτοκίνητά τους προκειμένου να εξοικονομήσουν καύσιμα και φόρους.
Πριν από πέντε χρόνια η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης ήταν κοντά στο ενάμιση ευρώ. Τα επόμενα χρόνια σημείωσε αύξηση, με την τιμή της να είναι σταθερά πάνω από 1,60 ευρώ. Σήμερα η μέση τιμή της αμόλυβδης πήγε στα 2 ευρώ και είκοσι λεπτά.
Σε απόγνωση οι πολίτες που βλέπουν τα καύσιμα συνεχώς να ακριβαίνουν, με τις προβλέψεις να δίνουν την μέση τιμή της αμόλυβδης στην Αττική στα 2,3 ευρώ.
Οι καταναλωτές βάζουν το ποσό των 10 ευρώ εβδομαδιαίως (που δεν φτάνει πλέον ούτε για μία εβδομάδα) στο αυτοκίνητό τους, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες και μόνο μετακινήσεις τους.
(Από megatv – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Νότια Κορέα καλεί Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ να συναντηθούν
- Αποκάλυψη Τραμπ: Δισεκατομμυριούχος δώρισε 130 εκατομμύρια για τον αμερικανικό στρατό, vid
- Ο Ερντογάν καλεί τις ΗΠΑ να πιέσουν το Ισραήλ για να σταματήσει τις παραβιάσεις της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 31/10
- Τζιτζικώστας: «Να σταματήσουμε επιτέλους την αλλαγή ώρας δύο φορές τον χρόνο στην Ευρώπη»
- Εκτός Ελλάδας θα μεταφερθεί τον τρίχρονο κοριτσάκι που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο
- Αγ. Πετρούπολη: Έτσι καταρρίπτουν κινητές μονάδες Ρώσων τα εχθρικά drones, vid
- Ο Πούτιν στέλνει ξαφνικά κορυφαίο διπλωμάτη του στις ΗΠΑ
- Οι Βρετανοί… παρακαλούν τον Πούτιν να τους ισοπεδώσει! Επικίνδυνες δηλώσεις Στάρμερ
- Συγκλονίζει το βίντεο: Γυναίκα με πάρκινσον παίζει κλαρίνο ενώ την χειρουργούν στο κεφάλι









