Στην ΑΚΡΗ οι πολιτικοί, κλονίζεται «ΣΥΘΕΜΕΛΑ» ο πλανήτης! ΒΙΝΤΕΟ «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»

Δεν το περιμένατε τόσο γρήγορα;;; Ραγδαίες οι εξελίξεις...

Η εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάιντεν να κοιμάται, του Βασιλιά Καρόλου να ανακοινώνει την υπερπολυεθνική ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία βρίσκεται πέρα και πάνω από τους πολιτικούς, όπως είπε, και θα φέρει παγκόσμια στρατιωτικού τύπου πειθαρχεία στην ΜΙΑ εξουσία (ΕΔΩ), έρχεται να δέσει, με την Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία άνοιξε τον δρόμο για την αντικατάσταση των πολιτικών από τις νέες Αρχές!!!

Συγκεκριμένα, προειδοποίησε τους διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούν ουσιαστικά ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ (χθες ανακοινώθηκε πως η παγκόσμια λύση θα είναι ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ), πως οι πολιτικοί που συμμετέχουν στην Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα (COP26) «προσποιούνται πως παίρνουν στα σοβαρά το μέλλον μας».

Η άφιξη των πολιτικών στην Γλασκώβη προκάλεσε μπαράζ διαδηλώσεων στην πόλη. Διαδηλώσεις που δεν γίνονται για την ανατροπή της εξουσίας, αλλά για την αντικατάσταση των πολιτικών από την παγκόσμια ιδιωτική πρωτοβουλία ή την παγκόσμια δήθεν «φιλανθρωπική» οργάνωση, που ανακοίνωσαν άνθρωποι της Εκκλησίας πως βρίσκεται προ των πυλών.

Σε μία από τις διαδηλώσεις λοιπόν πήρε μέρος και η Σουηδή διεθνίστρια που διεμήνυσε στους διαδηλωτές πως η αλλαγή δεν θα έρθει από τους πολιτικούς που παίρνουν μέρος στην διεθνή διάσκεψη, αλλά από μεμονωμένα άτομα που οραματίζονται και ηγούνται των εξελίξεων!!!

Η 18χρονη Τούμπεργκ, μιλώντας στη συνάντηση των νέων ακτιβιστών του κινήματος «Fridays for Future», στο Festival Park, κοντά στις εγκαταστάσεις της διάσκεψης, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτή η COP26 είναι μέχρι στιγμής όπως ακριβώς οι προηγούμενες σύνοδοι και αυτό δεν μας οδήγησε πουθενά. Αυτοί δεν μας οδηγούν πουθενά».

«Μέσα στην Σύνοδο υπάρχουν απλώς πολιτικοί και άνθρωποι εξουσίας που προσποιούνται πως παίρνουν το μέλλον μας στα σοβαρά, προσποιούνται πως παίρνουν τα σοβαρά το παρόν ανθρώπων που πλήττονται ήδη από την κλιματική κρίση. Η αλλαγή δεν θα έρθει από εκεί μέσα. Αυτό δεν είναι ηγεσία. Αυτή είναι η ηγεσία» ανέφερε, υποδεικνύοντας δήθεν τους νέους ανθρώπους που την άκουγαν.

«Μπουχτίσαμε με όλο αυτό. Θα κάνουμε εμείς την αλλαγή είτε τους αρέσει είτε όχι» πρόσθεσε.

Δείτε την:

Δείτε και την ΜΑΖΑ που θα στηρίξει τον ερχομό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, ζητώντας τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!! Ποιός θα τις ελέγξει εκ μέρους τους μιας και η «λύση» θα είναι συστημική;;;

Θυμηθείτε ξανά την χθεσινή ομιλία του Καρόλου:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί