Η νέα προπαγάνδα των «Ειδικών» για «υπάκουους» και «φοβισμένους» πολίτες! Υπερθέρμανση και κορωνοϊός, vid

Έτσι θα επιβληθούν τα μέτρα και τα εμβόλια;;;

Σε χθεσινό άρθρο του el.gr, ακούσατε  από τον επίτιμο καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Γενικό γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστο Ζερεφό να προειδοποιεί για τον κίνδυνο να… απελευθερωθούν ιοί που έχουν εξαφανιστεί αιώνες με αφορμή το λιώσιμο των πάγων: «Στην περιοχή της νότιας Σιβηρίας αποκαλύφθηκαν εδάφη μετά το λιώσιμο των πάγων. Είναι πιθανό, παλαιοί ιοί που είχαν καταψυχθεί και ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στους αιώνιους παγετώνες, να απελευθερωθούν», δήλωσε.

Επικαλέστηκε χαρακτηριστικά την Νότια Σιβηρία, από την οποία, είτε με τον αέρα, είτε με τα πουλιά ή με άλλο τρόπο, όπως διατείνεται, μπορεί να μεταφερθούν ιοί, όπως ο… κορωνοϊός, σε… γειτονικές περιοχές, όπως η Ουχάν και άλλες περιοχές της Κίνας, διανύοντάς τεράστια απόσταση και, ως εκ θαύματος, χωρίς να… μεταφέρουν τον κορωνοϊό στις ενδιάμεσες περιοχές. Την ώρα δε που υπάρχει παραδοχή πως πρέπει να γίνει έρευνα, καθώς ο COVID δείχνει να είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, που φτιάχτηκε στο εργαστήριο της περίφημης κινεζικής πόλης (ΕΔΩ), ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως έλαβε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Ομπάμα (ΕΔΩ).

Γιατί εμφανίστηκε ο ιός περίπου 3.000 χιλιόμετρα μακριά και όχι πιο κοντά στην νότια Σιβηρία;;;

«Δεν είναι τυχαίο, ότι οκτώ στις δέκα μεγάλες πανδημίες που έπληξαν την ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια, οι οκτώ προέρχονται από την περιοχή της Κίνας», είπε ο καθηγητής, χαρακτηρίζοντας το θέμα πολύ επικίνδυνο.

Επικεντρώθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένη περιοχή της Ιρκούτσκ, περιφέρειας της νότιας Σιβηρίας, στην Ρωσία, όπου, όπως ισχυρίστηκε, το περασμένο καλοκαίρι, έξω από αυτή επικράτησαν θερμοκρασίες 38 οC, επικαλούμενος ίσως ρεπορτάζ, το οποίο έκανε λόγο για την υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στην Σιβηρία τον Ιούνιο του 2020:

Ωστόσο το ρεπορτάζ του CBS, αν ισχύει, δεν αναφέρεται στο Ίρτσκουκ αλλά στην  Verkhoyansk, πόλη  3.000 μίλια ανατολικά της Μόσχας, η οποία απέχει 2304 χιλιόμετρα από το Ίρτσκουκ και βρίσκεται ακόμα πιο μακριά από την Ουχάν της Κίνας.

Στο Ίρτσκουκ, τον Ιούνιο του 2020, η υψηλότερη θερμοκρασία έφτασε τον Ιούνιο του 2020, 31 βαθμούς κελσίου, ενώ τον Ιούλιο 33. Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στην περιοχή είναι 37.2 οC το 1988.

Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς ερευνώντας (ΕΔΩ), επιλέγοντας μήνα και έτος τις τελευταίες δεκαετίες οι θερμοκρασίες στο Ιρτσκουκ είναι περίπου ίδιες, πράγμα που σημαίνει πως δεν έλιωσαν οι πάγοι, ειδικά πέρσι και πρόπερσι για να βγει ο κορωνοϊός, με την υψηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται τον Ιούλιο του 2020 με 34 βαθμούς, ενώ τον Ιούλιο του 1999 είχε φτάσει πάλι τους 33! Τότε δεν είχαν λιώσει πάγοι ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΙΟΙ;;;;

Αυτές είναι οι συνηθισμένες θερμοκρασίες λοιπόν στο Ίρτσκουκ και δεν έχει συμβεί κάτι δραματικό τα τελευταία χρόνια! Άρα, η νότια Σιβηρία ΔΕΝ τελεί υπό καθεστώς παγετώνων και δεν θεωρούμε ότι υπό καθεστώς παγετώνων βρίσκεται ένα μέρος του πλανήτη όταν έχει διαρκή χιόνια στις βουνοκορφές. Όπως αναφέρεται για το κλίμα του Ιρκουτσκ από το 1930 και μετά μετατράπηκε σε Υγρό Ηπειρωτικό, έχοντας παγωμένους χειμώνες και ζεστά, υγρά, βροχερά καλοκαίρια. Επιπλέον, όταν ένας ιός υπάρχει μαζικά κάπου, υπάρχει κυρίως στα πεδινά όπου υπάρχουν μορφές ζωής και όχι στις βουνοκορφές όπου δεν υπάρχει ζωή. Δεν γίνεται να έμεινε ο ιός κρυμμένος στις βουνοκορφές και να μην υπήρχε στα πεδινά, ώστε οι άνθρωποι να έχουν αποκτήσει ανοσία σε αυτόν εδώ και χιλιετίες.

Μάλιστα στο παρακάτω γράφημα με τις μέσες θερμοκρασίες, βλέπουμε πως τα τελευταία 50 χρόνια δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις θερμοκρασίες και μάλιστα παρατηρήθηκε πτώση από το 2008 και μετά:

Δείτε από το 2ο λεπτό τον καθηγητή να μιλά για το Ίρτσκουκ:

Τι συμβαίνει λοιπόν; Πιάστηκε αδιάβαστος ο καθηγητής ή επιδιώκεται να πιστέψουν οι άνθρωποι πως, ενώ οι παγετώνες έχουν λιώσει εδώ και χιλιάδες χρόνια, ειδικά στην νότια Σιβηρία, λόγω της υποτιθέμενης υπερθέρμανσης θα «ξεχυθούν» ιοί στην ατμόσφαιρα και οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθήσουν τα όποια μέτρα και προφανώς να πεισθούν να κάνουν τα όποια εμβόλια;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί