Η «λύση» Βαλασόπουλου αν θα κλείνουν τα σουπερμάρκετ – Ξεκίνησε η προώθηση της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, vid

Σήκωσαν μανίκια οι δημοσιογράφοι για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την ζωή που πρόκειται να αλλάξει ανεπιστρεπτί...

Η είδηση της ημέρας είναι, μέχρι στιγμής, η μείωση του ωραρίου στα καταστήματα με προοπτική να κλείνουν νωρίτερα και τα σουπερμάρκετ, κάτι που θα μειώσει την κίνηση στην αγορά, καθώς πολλοί πάνε για ψώνια μετά τις 19.00 λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων!!!

 Έτσι η οικονομία θα οδηγηθεί ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή, όπως επιθυμούν οι διεθνιστές της Μεγάλης Επανεκκίνησης, οι οποίοι επιδιώκουν τον χειμώνα να διαλύσουν την αγορά!!!

Φυσικά επί του θέματος δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν, οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι συντηρούν το άγχος και την αγωνία των τηλεθεατών και ειδικά εκείνοι που κατηγορούν την Ρωσία για όλα τα δεινά, τα οποία, ωστόσο, επιβάλλουν οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της Δύσης στους πολίτες τους κατόπιν, κατά τα φαινόμενα, συγκεκριμένης ντιρεκτίβας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ως εκ τούτου, άφησαν να εννοηθεί πως δεν είναι και τόσο κακό να κλείνουν τα σουπερμάρκετ νωρίς, μιας και υπάρχουν τα ψηφιακά σουπερμάρκετ που σου φέρνουν σπίτι ακόμα και φρούτα σε χρόνο dt και τι καλό και εύκολο που είναι αυτό!!!

Μάλιστα ο ανταποκριτής στην Γερμανία, Παντελής Βαλασόπουλος εκθείασε το γερμανικό μοντέλο ψηφιακό ψώνιων, το οποίο εφαρμόστηκε στο Lockdown και αντικαθιστά τα «φυσικά σουπερμάρκετ», όπως τα ονόμασε!!!

Βάζει και ένα τσιπάκι αργότερα, για να φορτώνεις μέσα το ψηφιακό νόμισμα ή τις ψηφιακές μονάδες που ετοιμάζουν (ΕΔΩ) και καθάρισες!!!

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί