Έσκασε η «ΒΟΜΒΑ»: Πρώτη απαγόρευση «ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ» στην Ευρώπη

«Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανέλαβε την εξουσία στην χώρα μας», λένε οι Ολλανδοί...

Σύντομα δεν θα επιτρέπονται πλέον οι διαφημίσεις για προϊόντα κρέατος στους δρόμους του Χάρλεμ στην Ολλανδία σε μία «βόμβα» μεγατόνων που πέφτει σε όλη την Ευρώπη. Είναι ο πρώτος δήμος στον κόσμο που εισήγαγε τέτοια απαγόρευση (Πώς δεν έγινε και αυτό πρώτα στην Ελλάδα;;;)

«Η παραγωγή μη βιολογικού κρέατος είναι πολύ επιβλαβής για το κλίμα. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας σε τοπικό επίπεδο και δεν θέλουμε να δελεάζουμε τους ανθρώπους να κάνουν επιλογές που είναι κακές για το περιβάλλον», δήλωσε  η σύμβουλος για λογαριασμό των «ΑριστερώνΠράσινων» στο δημοτικό συμβούλιο του Χάρλεμ, Ziggy Klazes.

Ο Ολλανδός πολιτικός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) για την Ολλανδία, Marcel de Graaff, γράφει για το γεγονός αυτό:

«Το Χάρλεμ είναι ένας δήμος όπου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρου (WEF) έχει αναλάβει την εξουσία. Στο Χάρλεμ, το υγιεινό κρέας πρέπει να αντικατασταθεί από γενετικά τροποποιημένο τεχνητό κρέας από το εργοστάσιο του Μπιλ Γκέιτς».

Ο δημοσιογράφος Mattijs Glas έγραψε στο Twitter: «Πώς στο καλό είναι δυνατόν η κυβερνητική εξουσία να φτάσει τόσο μακριά; Και σε τι νομίζεις ότι εμπλέκονται; Υπάρχει κάτι στο οποίο η κυβέρνηση πιστεύει ότι δεν έχει λόγο;».

Αντιλαμβάνεστε πως μέρα με την μέρα τολμάνε να προχωρήσουν ένα ακόμα βήμα μέχρι να απαγορεύσουν εντελώς την παραδοσιακή κτηνοτροφία και την γεωργία, όπως ακριβώς έχει προειδοποιήσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος…

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί