«Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»! Χαμός στις ΗΠΑ για τον Φάουτσι: «Βάλτε τον μέσα»

Τι ανέφερε η βουλευτής Γκριν

Η βουλευτής Marjorie Taylor Greene εκτόξευσε δυνατά «πυρά» κατά του Dr Anthony Fauci, τον οποίο επικαλούνταν τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα!

Μιλώντας, στην Συνέλευση του Λαού των ΗΠΑ στο Ντιτρόιτ, είπε πως ο πρώην επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των ΗΠΑ «πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» για τον ρόλο του στην πανδημία του COVID.

«Ήμουν στην Ουάσιγκτον και δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν η κυβέρνηση Μπάιντεν και η Νάνσι Πελόζι, ως πρόεδρος της Βουλής, έφεραν σχεδόν 30.000 Εθνοφύλακες και μετέτρεψαν το συγκρότημα του Καπιτωλίου σε στρατιωτική βάση», είπε ο Γκριν.

«Και δεν σας επέτρεψαν να μπείτε εκεί. Ο αμερικανικός λαός δεν επιτρεπόταν να μπει εκεί. Και μετά προχώρησαν στο κλείσιμο της χώρας λόγω του Covid. Επέβαλλα μέτρα σε μαθητές. Έκλεισαν τα σχολεία. Έκλεισαν παραλίες. Φίμωσαν τον λόγο σου. Σε έδιωξαν από τα social media. Επιτέθηκαν στον πυρήνα των ελευθεριών μας, όλα για έναν ιό που έφτιαξαν σε ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας.

Και ναι, ο γιατρός Άντονι Φάουτσι πρέπει να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», τόνισε η Γκριν, με τον κόσμο να φωνάζει: «Βάλτε τον μέσα!»!

«Λοιπόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, αν εμπλακώ σε αυτό, θα τον βάλουμε μέσα. Ανήκει στην φυλακή!», είπε.

Στις 3 Ιουνίου ο Φάουτσι κατέθεσε ενώπιον της Υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για την Πανδημία του Κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς ότι είχε προεδρεύσει σε μια συγκάλυψη της προέλευσης του COVID-19 «απλά παράλογους».

Κατά την εμφάνισή της ενώπιον της Υποεπιτροπής, η βουλευτής Γκριν αρνήθηκε να αποκαλέσει τον Fauci με τον τίτλο «Dr», επιμένοντας ότι δεν του άξιζε.

«Θα πρέπει να συντάξουμε ποινική παραπομπή γιατί θα πρέπει να διωχθείτε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», είπε στον Φαούτσι.

«Ανήκετε στην φυλακή».

Πριν από το τέλος του έτους, η υποεπιτροπή θα δημοσιεύσει μια τελική έκθεση με τα πορίσματα και τις συστάσεις της διετής έρευνάς της.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί