Ένας Ρωσοαυστραλός ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ από ένα τηλεοπτικό στούντιο, επειδή είπε την αλήθεια ότι δηλαδή από το 2014 το ουκρανικό κράτος στρατολογώντας ΝΑΖΙ σκότωσε 14.000 ρωσοφώνους.
Ο Sasha Gillies-Lekakis (το δεύτερο όνομα παραπέμπει σε Ελλάδα) μιλούσε σε ζωντανή εκπομπή αυστραλιανής συζήτησης όταν εξέφρασε την υποστήριξή του στις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, εξοργίζοντας άλλα μέλη του κοινού και αιφνιδιάζοντας τον οικοδεσπότη της εκπομπής, Stan Grant.
«Ως κάποιος που προέρχεται από την ρωσική κοινότητα εδώ στην Αυστραλία, έχω εξοργιστεί αρκετά με την αφήγηση που απεικονίζουν τα μέσα ενημέρωσης μας, με την Ουκρανία ως τον καλό και τη Ρωσία ως τον κακό», είπε ο Gillies-Lekakis.
«Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί Ρώσοι εδώ και σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν αυτό που κάνει ο Πούτιν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένου εμένα», πρόσθεσε προτού ισχυριστεί ότι η Ουκρανία στο παρελθόν «πολιόρκησε» τους ρωσικούς πληθυσμούς στο Ντόνετσκ και στο Λουχάνσκ, σκοτώνοντας χιλιάδες!
Άλλα μέλη του κοινού τον κοίταξαν και φώναξαν «προπαγάνδα» και «ψέματα», ενώ ο οικοδεσπότης Γκραντ προχώρησε το πρόγραμμα.
Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα ο Grant επέστρεψε στον Gillies-Lekakis και είπε ότι «το είχε σκεφτεί» και ότι δεν αισθανόταν άνετα να του επιτρέψει να μείνει στο στούντιο.
«Μπορείτε να κάνετε μια ερώτηση, αλλά δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε την βία. Αλλά πρέπει να σου ζητήσω να φύγεις», πρόσθεσε ο οικοδεσπότης.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Απλά ακούστηκε η αλήθεια και αυτό ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!!!
Δείτε το βίντεο:
photo pixabay/screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
- ΕΟΠΥΥ: Ενημέρωση πολιτών για ψηφιακή απάτη μέσω e-mail – Οδηγίες στους ασφαλισμένους
Κύρια Θέματα

















