Όπως έχει γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, η λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση θέλει να αντικαταστήσει τα κράτη με κοινότητες, όπου οι πολίτες θα ζουν περιορισμένοι σε γειτονιές των 15 λεπτών, που ήδη σχηματίζονται, και θα έχουν μόνο τα άκρως απαραίτητα, τα οποία θα παρέχει η παγκόσμια εξουσία (ΕΔΩ).
Έτσι λοιπόν και πρώην Αμερικανός ΥΠΕΞ του Ομπάμα και νυν απεσταλμένος των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι ή αλλιώς Long Devil, αναφέρθηκε στην ανάγκη για την εδραίωση της λεγόμενης πράσινης πολιτικής που οδηγεί στην από-ανάπτυξη, λέγοντας μεταξύ άλλων:
«Η κρίση που αντιμετωπίζουμε δυνητικά μολύνει τόσο πολύ αυτόν τον πλανήτη, που δεν μπορούμε να τον αποκαταστήσουμε ή να πάμε πέρα από τα οριακά σημεία από τα οποία δεν μπορούμε να επιστρέψουμε.
Αυτή η κρίση προκαλείται από αμείωτες εκπομπές ορυκτών καυσίμων που καίγονται, ώστε να μπορούμε να κινήσουμε τα οχήματα μας, να ζεστάνουμε τα σπίτια μας, να φωτίσουμε τις επιχειρήσεις μας.
Είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να παρέχουμε ενέργεια στις κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο (σ.σ. όχι κράτη;;;), –και ο τρόπος που δεν επιλέγουμε, αλλά απλώς επιτρέπουμε τις επιλογές που έγιναν πριν από χρόνια να συνεχιστούν, επειδή είναι ευκολότερο ή, επειδή είναι δοκιμασμένη μέθοδος, -είναι προτιμότερο να βγάλεις περισσότερα χρήματα.
Γιατί οι άνθρωποι δεν θέλουν να αγκαλιάσουν τις δυνατότητες ενός μέλλοντος (σ.σ. Της χούντας που φέρνουν».
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα

















