Μαζί με την αυστηροποίηση και παράταση του lockdown, οι αρχές της Γερμανίας αποφάσισαν να απομονώνουν σε ειδικά διαμορφωμένα κέντρα (στρατόπεδα) όσους αρνούνται να μπουν σε καραντίνα!
Τα γερμανικά κρατίδια στην πλειοψηφία τους σχεδιάζουν να αναλάβουν πιο δραστική δράση εναντίον των…κορωνο-παραβατών, αναγκάζοντάς τους να παραμείνουν σε καραντίνα.
Αξιωματούχοι στο Σλέσβιχ-Χολστάιν, στο βόρειο τμήμα της χώρας το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, μετατρέποντας ένα κέντρο κράτησης νέων σε χώρο καραντίνας για όσους παραβιάζουν τους κανόνες και αρνούνται να απομονωθούν.
Στη Σαξονία οι αρχές ετοιμάζονται για την «φιλοξενία», όπως την αποκαλούν, ατόμων που χρήζουν καραντίνας μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός ενός κέντρου υποδοχής μεταναστών!
Και στο κρατίδιο του Βρανδεμβούργου θα αναζητηθεί η ίδια πολιτική απομόνωσης, όπου θα επιστρατευθούν εγκαταστάσεις φιλοξενίας μεταναστών.
Είναι φανερό πως τα πολύ πρώιμα στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους «ανυπάκουους» όχι μόνο χτίζονται, αλλά είναι έτοιμα προς χρήση ΚΑΙ στην Ευρώπη.
Για όσους τυχόν αναρωτηθούν για τη…νομιμότητα όλων των παραπάνω μέτρων, οι «ειδικοί» μίλησαν!
Νομικοί εμπειρογνώμονες δήλωσαν στην εφημερίδα Die Welt ότι οι κρατιδιακές κυβερνήσεις έχουν την εξουσία να κρατούν αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες σύμφωνα με τους νόμους έκτακτης ανάγκης που έχουν εγκριθεί από το γερμανικό Κοινοβούλιο (Bundestag).
Σήμερα είναι οι «κορωνο-παραβάτες», που αποτελούν «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», αύριο θα είναι μία νέα «απειλή».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Ρεκόρ Γκίνες το μεγαλύτερο μάθημα ποδοσφαίρου στον κόσμο (Vid)
- Ανοίγει η συζήτηση για την απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα
- Ενεργειακή κρίση και αεροπορικές μετακινήσεις: Τι πρόκειται να συμβεί;
- Αυτός ο μακρινός πλανήτης ίσως έχει την πιο αποπνικτική δυσοσμία στον γαλαξία
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος για τροχαίο με εγκατάλειψη
- Τραμπ: Το Ισραήλ δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πυρηνικό όπλο εναντίον του Ιράν
- Έπος: Τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κοριτσάκι και ο αγανακτισμένος πατέρας σε ένα βίντεο
- Νέα χτυπήματα στις πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν ανακοίνωσε το Ισραήλ, vid
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν 16 περιπτώσεις απάτης με κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 14.170 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Εννέα ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για φθορές σε σχολικές μονάδες στη Θέρμη









