Χαριστική βολή! Bill Gates: «Σας τα ‘λεγα»! Η «προφητεία» του για τις δύο επόμενες «κρίσεις», vid

Επαναφέρουν βίντεό του από το 2015 – Ετοιμάζουν τον κόσμο για άλλες καταστάσεις

Από το 2015, ο Bill Gates είχε προειδοποιήσει (γνώριζε;) για τον κορωνοϊό ο συνιδρυτής της Microsoft, ενώ τώρα τον εμφανίζουν να προβλέπει ότι η κρίση αναμένεται να χτυπήσει τις πόρτες μας και στο προσεχές μέλλον και μάλιστα εις διπλούν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το 2015 σε μία εκδήλωση είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ξέσπασμα μίας «πανδημίας» όπως ο κορωνοϊός, έχοντας υπογραμμίσει την ανάγκη ο κόσμος να είναι καλά εξοπλισμένος, προκειμένου να  διαχειριστεί την κατάσταση.

«Αν κάτι σκοτώσει 10 εκατ. ανθρώπους τις επόμενες δεκαετίες, πιο πιθανό είναι να είναι μία μολυσματική ασθένεια παρά ένας πόλεμος, όχι πύραυλοι, αλλά μικρόβια» είχε δηλώσει, με κάποιους να επαναφέρουν το βίντεο από εκείνες τις… προειδοποιήσεις του Γκέιτς επανήλθε στην επικαιρότητα, φυσικά ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ, καθώς ήρθε η ώρα για καινούριο «τρόμο».

Σε πρόσφατη συζήτηση με τον διαχειριστή του δημοφιλούς καναλιού στο YouTube, “Veritasium”, ο Gates είπε ότι δεν αισθάνεται και τόσο καλά για την… «προφητεία» του πριν από έξι χρόνια:

«Δεν είναι και πολύ όμορφο συναίσθημα το να λες “σας τα ‘λεγα”. Μπορούσα να είχα γίνει πιο πειστικός;», τόνισε ενώ ο Ντέρεκ Μούλερ ρώτησε πώς ήταν τόσο σίγουρος για την πανδημία πριν από έξι χρόνια, δικαιολογήθηκε ως εξής: «Υπάρχει ένας αριθμός αναπνευστικών ιών και από καιρό σε καιρό εμφανίζονται. Οι αναπνευστικές ασθένειες είναι πολύ τρομακτικές επειδή εξακολουθείς να επιβαίνεις σε αεροπλάνο, σε λεωφορείο, όταν είσαι μολυσμένος. Αντίθετα με άλλες ασθένειες όπως ο έμπολα όπου νοσηλεύεσαι τη στιγμή που το ιικό φορτίο μολύνει άλλους ανθρώπους».

Αναφορικά με τις επόμενες καταστροφές για τις οποίες οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένοι (άρα έρχονται ακόμα πιο δύσκολες εποχές σε ό,τι αφορά τα μέτρα περιορισμού) είπε σκορπίζοντας «τρόμο», ο οποίος είναι απαραίτητο συστατικό για την αποδοχή των όποιων παρεμβάσεων:

  • «Μία είναι η κλιματική αλλαγή. Κάθε χρόνο ο απολογισμός των νεκρών θα είναι ακόμη μεγαλύτερος από αυτόν που είχαμε στην πανδημία».
  • Η δεύτερη κρίση, σύμφωνα με τον Gates είναι η «Βιοτρομοκρατία: Κάποιος που θέλει να κάνει ζημιά μπορεί να δημιουργήσει έναν ιό και αυτό σημαίνει ότι το κόστος, η πιθανότητα αντιμετώπισης αυτού είναι κάτι περισσότερο από τις φυσικές επιδημίες όπως η τρέχουσα. Ερωτηθείς για το αν οι άνθρωποι θα μπορούν να σταματήσουν την επόμενη πανδημία είπε “όχι”. “Θα έρθουν κι άλλες πανδημίες”. Άρα, βάσει των λεγομένων του διεθνιστή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί ένας καινούριος ιός πιο δυνατός, ο οποίος θα δώσει την χαριστική βολή στην όποια οικονομική και κοινωνική ελευθερία θα έχει απομείνει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί