ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ! Έρχεται ΣΟΒΑΡΟ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ για όλους τους ανθρώπους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του COVID, vid

Η ομιλία που δόθηκε λίγο πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία…

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν εκφώνησε μια ομιλία της κατάστασης του έθνους στη Βουδαπέστη στο Εμπορικό Επιμελητήριο στις 19 Φεβρουαρίου 2022, λίγο πριν αρχίσει δηλαδή ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Orbán εφαρμόζει αντιεπιστημονικά lockdown για τον Covid και πιέζει και αυτή για τα πειραματικά (;) «εμβόλια», σε άλλα σημαντικά ζητήματα – συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, της σημασίας του παραδοσιακού πολιτισμού, τόνισε την ανάγκη αντίστασης στην επόμενη κρίση, την οποία τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θα πραγματοποιήσουν από τώρα έως το 2030.

Ήδη τα προεόρτια άρχισαν με την τεχνητή ενεργειακή κρίση, την οποία επιδεινώνουν επίτηδες με τις αυτοκτονικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η οποία έχει προειδοποιήσει πως οι διεθνιστές έχουν την δυνατότητα να επιφέρουν παγκόσμιο κραχ με τεχνητό τρόπο.

Ο πρωθυπουργός Orbán προσπαθεί να προειδοποιήσει τους πολίτες για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του WEF και την παράλληλη Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών (πρώην Ατζέντα 21), την οποία έκανε γνωστή στην Ελλάδα μόνο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος και τώρα ζούμε τις συνέπειές της.

Σκοπεύουν να μεταμορφώσουν τον κόσμο – όπου  η ιδιοκτησία θα είναι ξεπερασμένη , η  ιδιωτικότητα ανύπαρκτη  και οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις θα έχουν  τον απόλυτο έλεγχο. Ο Όρμπαν τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας της χώρας του για το επερχόμενο «σοβαρό τεστ ΑΝΤΟΧΩΝ, που θα είναι πολύ μεγαλύτερο από την υποτιθέμενη πανδημία»:

«Από την Αμερική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα συμβούν πολλά.

Αυτή η περίοδος πριν το 2030 θα είναι μια δοκιμασία για όλα τα έθνη και θα τα θέσει σε ένα σοβαρό τεστ ΑΝΤΟΧΩΝ, πολύ μεγαλύτερο από αυτήν την πανδημία.

Το έθνος μας, η εθνική μας κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, πρέπει να είναι σε μια κατάσταση [που θα μας επιτρέπει] να αντέξουμε αυτές τις προκλήσεις. Αυτό είναι που έχουμε μπροστά μας…»

Δείτε απόσπασμα από την εξαιρετικά σημαντική ομιλία:

photo unsplash, pixabay/screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί