Ο συγγραφέας Michael Shellenberger λέει ότι η ανθρωπότητα πέσει θύμα ενός «μεγάλου ψέματος» σχετικά με την πράσινη μανία για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες και την «απεξάρτηση» από τα ορυκτά καύσιμα.
«Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε ότι υπάρχει εναντίωση από τους οικολόγους, τους αυτόχθονες πληθυσμούς, τις τοπικές κοινότητες στα έργα ηλιακής και αιολικής ενέργειας», είπε μιλώντας στο Sky News της Αυστραλίας.
«Ο λόγος είναι πολύ απλός – απαιτούν 300 έως 600 φορές περισσότερη γη από ένα εργοστάσιο φυσικού αερίου ή ένα πυρηνικό εργοστάσιο.
Ξέρετε ότι τα ηλιακά πάνελ δημιουργούν 300 φορές περισσότερα απόβλητα από τα πυρηνικά απόβλητα που προέρχονται από τα πυρηνικά εργοστάσια!!!
Όποιος αγαπά τη φύση… χρειάζεται πραγματικά να αντισταθεί σε αυτά τα έργα – έχουμε πολύ καλύτερες εναλλακτικές.
Πρόκειται για την πιο σπάταλη μορφή ενέργειας, επειδή δεν ακολουθεί όταν οι άνθρωποι την χρειάζονται, παράγει ενέργεια μόνο όταν λάμπει ο ήλιος ή φυσάει αέρας, κάτι το οποίο όμως γνωρίζουμε ότι δεν αντιστοιχεί ούτε στις μισές μέρες. Μας έχουν πουλήσει ένα μεγάλο παραμύθι».
Ο κ. Shellenberger λέει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο «ξυπνούν» για το «μεγάλο ψέμα» που προωθείται από τους διεθνιστές:
Freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









