• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τους Α-ΠΟ-ΔΟ-ΜΗ-ΣΕ: «Πυρηνικά» Πούτιν για αυτά που συμβαίνουν! Η ομιλία «ΦΩΤΙΑ» μόνο στο el.gr!!! BINTEO

Τους Α-ΠΟ-ΔΟ-ΜΗ-ΣΕ: «Πυρηνικά» Πούτιν για αυτά που συμβαίνουν! Η ομιλία «ΦΩΤΙΑ» μόνο στο el.gr!!! BINTEO

Από την ΠΑΛΑΙΑ στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ: «Η συνταγή δεν είναι νέα»!!!

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρόσφατη ομιλία του στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι ξεσκέπασε την ιδεολογία που βρίσκεται πίσω από τον διεθνισμό της Μεγάλης Επανεκκίνησης, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα, όσους νόμιζαν άλλα πράγματα!

Το ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», ετοίμασε ένα βίντεο με τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του, το οποίο αξίζει να δείτε!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Βλέπουμε με έκπληξη τις διαδικασίες εξέλιξης των αναπτυσσόμενων χωρών, οι οποίες συνήθιζαν να θεωρούν τους εαυτούς τους σημαιοφόρους της προόδου.

Φυσικά, τα κοινωνικο-πολιτισμικά σοκ που συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και την δυτική Ευρώπη δεν είναι δική μας υπόθεση!

Μερικοί άνθρωποι στη Δύση πιστεύουν ότι η επιθετική εξάλειψη ολόκληρων σελίδων από την δική τους  ιστορία «αντιστρέφει την διάκριση» ενάντια στην πλειοψηφία προς όφελος μιας μειοψηφίας, και της απαίτησης να εγκαταλείψει τις παραδοσιακές έννοιες της οικογένειας, μητέρας πατέρα, ακόμη και του φύλου.

Πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι τα ορόσημα στην πορεία προς την κοινωνική ανανέωση.

Οι υποστηρικτές της λεγόμενης «κοινωνικής προόδου», πιστεύουν ότι εισάγουν την ανθρωπότητα σε κάποιο είδος νέας και καλύτερης συνείδησης.

Η συνταγή τους δεν είναι καθόλου νέα. Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κάποιους, αλλά η Ρωσία ήταν ήδη εκεί.

Μετά την επανάσταση του 1912, οι Μπολσεβίκοι, βασιζόμενοι στα δόγματα του Μαρξ και του Ένγκελς, είπαν επίσης ότι θα άλλαζαν τους υπάρχοντες τρόπους και έθιμα, και όχι μόνο τα πολιτικά και οικονομικά αλλά, την ίδια την έννοια της ανθρώπινης ηθικής και τα θεμέλια μιας υγιούς κοινωνίας.

Η καταστροφή των αιωνόβιων αξιών, της θρησκείας και των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων,  μέχρι και την οικογένεια την ίδια».

Τα υπόλοιπα δείτε τα στο βίντεο, καθώς ο Πούτιν εξηγεί τον τρόπο, με τον οποίο γίνεται η μετάβαση από την Παλαιά παραδοσιακή Τάξη Πραγμάτων στην Νέα διεθνιστική Τάξη Πραγμάτων.

Μόνο ο Λιακόπουλος είχε εξηγήσει πως στην Σοβιετική Ένωση έλαβε χώρα ιδεολογικοπολιτικό πείραμα, προκειμένου αργότερα να εφαρμοστεί σε διαπλανητικό επίπεδο!!!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.