Παγκόσμιος «κρότος» με τις αποκαλύψεις για τον κορωνοϊό! Κάποτε τα έβγαζαν ΗΟΑΧ – Νέα ΒΙΝΤΕΟ

Θα πάρει κάποιος επίσημα θέση για όσα έβγαλαν στη φόρα διεθνή δίκτυα;

Στον απόηχο της έμμεσης παραδοχής των ηγετών της G7 για την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού (Δείτε ΕΔΩ), τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που δείχνει νυχτερίδες μέσα σε κλουβιά να χρησιμεύουν ως πειραματόζωα στο κέντρο Ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα!

Φυσικά οι «συμπτώσεις» που μαζεύονται είναι πολύ περισσότερες από εκείνες που μπορούν να αντέξουν «ειδικοί» και πολιτικοί.

Στην αρχή όχι μόνο μας έλεγαν, αλλά δαιμονοποιώντας κάθε αντίθετη άποψη, μας «βομβάρδιζαν» με ειδήσεις και δήθεν στοιχεία για την φυσική προέλευση του κορωνοϊού.

Ωστόσο το νέο βίντεο που μας έρχεται από την Ουχάν, από κοινού με τις παραδοχές επιστημόνων και πολιτικών διαλύει και τα τελευταία «σύννεφα» σχετικά με την πηγή του Covid-19.

Σημειώνεται πως αυτό που θα παρακολουθήσετε παρακάτω πρόκειται για ένα βίντεο από την άνοιξη του 2017 της επίσημης Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών και έγινε για τα εγκαίνια του εργαστηρίου επιπέδου 4 της Ουχάν:

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη αν η προέλευση των παραπάνω εικόνων προέρχονται από την Ουχάν.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, διαψεύδονται με τον πλέον ηχηρό τρόπο εκείνοι που απέρριπταν ως «θεωρία συνωμοσίας» την ύπαρξη και μόνο νυχτερίδων μέσα στο ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν, στην επαρχία από όπου ξεκίνησε η πανδημία!

Κρατώντας επομένως τα παραπάνω στοιχεία, θυμηθείτε τώρα τι είχε υποστηρίξει προ μερικών ημερών ο υπέρμαχος των εμβολίων και των μασκών και επικεφαλής λοιμωξιολόγος στις ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, σχετικά με την ανάμειξη των ΗΠΑ επί διακυβέρνησης Ομπάμα ( ; ) με το ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν.

«Καταστρώσαμε μία συνεργασία με αξιοσεβαστους Κινέζους επιστήμονες που είναι παγκοσμίως ειδικοί στους κορωνοϊούς και το κάναμε μέσω μίας επιχορήγησης. Σκοπός ήταν να μετελετήσουμε τα αποτελέσματα από τη διεπαφή μεταξύ ανθρώπου και ζώου και να αποφασίσουμε εάν και κατά πόσο αυτοί οι ζημιογόνοι ιοί θα ήταν ικανοί να μεταφέρουν τη μόλυνση από ένα ζώο σε άνθρωπο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί