Το μέλλον για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων διαγράφεται δυσοίωνο, μετά τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από αυτά!
Αυτό αναφέρει ο εκπρόσωπος των Γυμναστηρίων Χρήστο Κομσή, καθώς με τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από την Δευτέρα έρχονται να μειώσουν ακόμη πιο πολύ το πελατολόγιο τους.
Χιλιάδες ιδιοκτήτες γυμναστηρίων βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση δυσχεραίνουν ακόμη πιο πολύ την οικονομική τους κατάσταση μιας και ήδη δουλεύουν με μειωμένη την πελατεία τους στο 50% σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Χρήστο Κομσή ο οποίος μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.
«Οι καταστάσεις που περνάμε είναι τραγικές», αναφέρει ο κ. Κομσής, «ενώ ετοιμάζονται να επιστρέψουν και την επιστρεπτέα προκαταβολή που εισέπραξαν , χωρίς περαιτέρω στήριξη μέχρι στιγμής».
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









