• Αρχική
 • Άρθρα
 • «Μεγάλη επανεκκίνηση» και «παγκόσμιος βασιλιάς»! Θρησκεία και πολιτική γίνονται… «ΕΝΑ»

«Μεγάλη επανεκκίνηση» και «παγκόσμιος βασιλιάς»! Θρησκεία και πολιτική γίνονται… «ΕΝΑ»

TRITOSNAOS_WEF
Πλέον όλα γράφονται! Πόσοι διαβάζουν;;;

Ζούμε μέρες μεγάλης επανεκκίνησης, για την οποία πρώτο το el.gr ενημέρωσε το Πανελλήνιο (ΕΔΩ) και θα σημάνει την είσοδο του πλανήτη στην Νέα Εποχή και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο στάδιο της παγκοσμιοποίησης (παγκόσμια διακυβέρνηση).

Η είδηση είναι πως τόσο η θρησκεία όσο και η πολιτική αναφέρονται πλέον ανοιχτά στην εποχή που ανατέλλει και μάλιστα γίνεται λόγος για «παγκόσμιο βασιλιά» και τυραννία που περιμένει την ανθρωπότητα.

Ας ξεκινήσουμε όμως με τον Antony P. Mueller, Γερμανό καθηγητή οικονομικών, που σήμερα διδάσκει στην Βραζιλία. Έγραψε, πριν περίπου έναν χρόνο, μεταξύ άλλων:

 • Τα lockdown επιτάχυναν την εφαρμογή κάποιων σχεδιασμένων πλάνων με σκοπό την δημιουργία μιας λεγόμενης νέας παγκόσμιας τάξης. Υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), οι υπεύθυνοι για την χάραξη της παγκόσμιας πολιτικής υποστηρίζουν μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» (Great Reset) με την πρόθεση να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τεχνοκρατική διακυβέρνηση (Σχόλιο el.gr: Αυτά δηλαδή που τόσα χρόνια ΜΟΝΟ ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκαλύπτει γίνονται πλέον θέμα παντού)
 • Στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην Νέα Υόρκη, το WEF συμμετείχε στο «Event 201» στην άσκηση αντιμετώπισης πανδημιών υψηλού κινδύνου, που διοργανώθηκε από το Κέντρο John Hopkins (σχόλιο el.gr: Τυχαίο;;; Την επόμενη χρονιά ξέσπασε ο κορωνοϊός και μπήκαμε σε καθεστώς μέτρων περιορισμού της ελευθερίας).
 • Η συγκεκριμένη επερχόμενη τεχνοκρατία θα υπερτονίζει την στενή συνεργασία μεταξύ των επικεφαλής της ψηφιακής βιομηχανίας και των κυβερνήσεων. Με προγράμματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και η υγειονομική περίθαλψη για όλους, το νέο είδος διακυβέρνησης συνδυάζει τον αυστηρό κοινωνικό έλεγχο με την υπόσχεση μιας ολοκληρωμένης «κοινωνικής δικαιοσύνης».
 • Στην πραγματικότητα όμως αυτή η νέα παγκόσμια τάξη ψηφιακής τυραννίας συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοινωνικού καταλογισμού, ένα point system συμπεριφοράς. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας είναι η πρωτοπόρος αυτής της μεθόδου (σχόλιο el.gr: Τα έλεγε και Τζορτζ Σόρος: Η Κίνα πρέπει να παίξει ρόλο – ΕΔΩ).
 • Για τον πολίτη, η ταυτότητά του περιορίζεται σε μια εφαρμογή ή ένα μικροτσίπ, που καταγράφει σχεδόν οποιαδήποτε προσωπική δραστηριότητα (σχόλιο el.gr: HOAX). Έτσι για να αποκτήσει μερικά ατομικά δικαιώματα, για παράδειγμα να μετακινηθεί απλώς σε ένα συγκεκριμένο μέρος, ένα άτομο θα πρέπει να επικυρώνει την υπακοή του σε ένα δίκτυο κανονισμών, το οποίο θα καθορίζει, με κάθε λεπτομέρεια, ποιά είναι η «καλή συμπεριφορά» που θα χαρακτηρίζεται ωφέλιμη για την ανθρωπότητα και (φυσικά) το περιβάλλον.
 • Φερ’ ειπείν, κατά την διάρκεια μιας πανδημίας, το εν λόγω είδος ελέγχου θα αφορά την υποχρέωση να φοράτε μάσκα και να έχετε την κοινωνική απόσταση, το να πρέπει να κάνετε συγκεκριμένους εμβολιασμούς για να υποβάλετε μια αίτηση για εργασία ή για ένα ταξίδι.
 • Ετοιμάζουν ένα είδος κοινωνικής μηχανικής, κάτι που συνιστά το αντίθετο μιας φιλελεύθερης αυθόρμητης τάξης ή ανάπτυξης.
 • Με τον ίδιο τρόπο που μηχανολόγος δρα με μια μηχανή, ο κοινωνικός μηχανικός (τεχνοκράτης) διαχειρίζεται την κοινωνία ως αντικείμενο. ΩΣΤΟΣΟ: Εν αντιθέσει με την βίαιη καταστολή του ολοκληρωτισμού άλλων ετών, ο τεχνοκράτης θα επιδιώξει η κοινωνική μηχανή να λειτουργεί από μόνη της, με βάσει τον σχεδιασμό της (σχόλιο el.gr: Αυτό μάλλον θα γίνει με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μια αυτοδιοικούμενη δήθεν κοινωνία με την χρήση της τεχνολογίας. Η βία φυσικά θα εξακολουθήσει να υπάρχει με την βοήθεια, γιατί όχι, ρομπότ, ενώ ίσως δημιουργηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους απείθαρχους – ΕΔΩ).
 • Με βάση την νέα τάξη που θέλει η Μεγάλη Επανεκκίνηση, η πρόοδος της τεχνολογίας δεν σχετίζεται με την εξυπηρέτηση της καλυτέρευσης των συνθηκών ζωής των ανθρώπων, αλλά στοχεύει στην υποταγή του ατόμου εμπρός σε μία τυραννία ενός τεχνοκρατικού κράτους. Η δικαιολογία είναι: «Οι ειδικοί γνωρίζουν καλύτερα».
 • Υπό την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, η ατζέντα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» υποδεικνύει πως η ολοκλήρωση του τρέχοντος βιομηχανικού μετασχηματισμού οφείλει να συνοδεύεται από μια λεπτομερή αναθεώρηση και επιδιόρθωση της οικονομίας, της πολιτικής και της κοινωνίας (σχόλιο el.gr: Στόχος η εγκαθίδρυση παγκόσμιου σοσιαλισμού με τεχνολογικό πρόσημο. Άλλωστε, ειδικά στην Δύση, έχει επικρατήσει η ιδέα πως η Αριστερά είναι κάτι το καλό και πρέπει να εφαρμοστεί παγκοσμίως. Όλα μελετημένα!).
 • Απαιτείται η μεταλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς: «Ύστερος Άνθρωπος».
 • WEF: Η νέα παγκόσμια τάξη πρέπει να εφαρμοστεί «επειγόντως».
 • Οι υποστηρικτές της μεγάλης επανεκκίνησης είναι της άποψης πως ο ΟΗΕ απέτυχε  να επιβάλλει την τάξη στον κόσμο και ότι δεν μπόρεσε να προωθήσει δυναμικά την ατζέντα της αειφόρου ανάπτυξης, γνωστή ως  Ατζέντα 2030 (σχόλιο el.gr: Μαζί με τον ΟΗΕ απέτυχαν και οι πολιτικοί, ενδεχομένως μετά από τους πολιτικούς αποτύχουν και οι τεχνοκράτες του WEF. KAI TOTE ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ;;;)

Και εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η θρησκεία! Ο Ραββίνος Alone Anava, από την «ιερή πόλη» της Tzfat, στο βόρειο Ισραήλ, μιλώντας σε πολιτικοθρησκευτικό μέσο ενημέρωσης του εβραϊκού κράτους, ανέφερε πως το σχέδιο για παγκόσμια κυβέρνηση, ουσιαστικά προετοιμάζει τον δρόμο για τον Μεσσία, όπως αποκαλούν οι Ιουδαίοι τον παγκόσμιο κυβερνήτη που, όπως πολλοί περιμένουν, έπεται σύντομα να κάνει την εμφάνισή του.

«Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα έχουμε πια κυβερνήσεις. Θα υπάρξει Βασιλιάς για ολόκληρο τον κόσμο και όλα τα έθνη θα πρέπει να υποκύψουν στον ίδιο Βασιλιά. Θα υπάρξει ένας Βασιλιάς και μία κυβέρνηση (…) Πώς θα μπορέσει ο Μεσσίας να πάρει τον έλεγχο, αν θα υπάρχουν (πολλές) κυβερνήσεις; Άρα αυτοί ουσιαστικά κάνουν την δουλειά για τον Μεσσία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ραββίνος, ο οποίος χαρακτήρισε το σχέδιο για παγκόσμια κυβέρνηση «σχέδιο του κακού», ενώ τον Μεσσία εκείνον που θα δώσει την «τελική λύση».

Ο παγκόσμιος ηγέτης ή καλύτερα ο παγκόσμιος Γενικός Γραμματεύς θα παρουσιαστεί, με άλλα λόγια, σαν «καλός Σαμαρείτης» που θα αντικαταστήσει τους αποτυχημένους τεχνοκράτες και πολιτικούς! Πόσοι θα τον πιστέψουν;;; Ένα είναι το σίγουρο: Πλέον πολιτική και θρησκεία δείχνουν να λένε τα ίδια πράγματα. Δείχνουν να γίνονται… «ένα».

Όπως βλέπουμε το άρθρο έχει τίτλο: «Παγκόσμια κυβέρνηση: Αναγκαίο κακό για να κυριαρχήσει ο Μεσσίας».