• Αρχική
  • Άρθρα
  • Και αυτό HOAX; Πρόταση-«βόμβα» στις ΗΠΑ! Θεωρείσαι απειλή για τη δημόσια υγεία; ΕΚΕΙ θα κρατείσαι!

Και αυτό HOAX; Πρόταση-«βόμβα» στις ΗΠΑ! Θεωρείσαι απειλή για τη δημόσια υγεία; ΕΚΕΙ θα κρατείσαι!

Όλα μπροστά στα μάτια μας!

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με την πρόταση ενός νομοθέτη της Νέας Υόρκης που επαναφέρει στο προσκήνιο την αναγκαστική απομόνωση φορέων covid και μάλιστα με κρατική εντολή!

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που συνέταξε και προωθεί το στέλεχος των Δημοκρατικών και μέλος της Κρατικής Συνέλευσης της Νέας Υόρκης, Ν. Nick Perry, προβλέπεται η απομόνωση πολιτών που θεωρούνται «απειλή για τη δημόσια υγεία» σε ειδικά κέντρα ανίχνευσης (Detention Centers).

Αυτός ο νόμος έρχεται στην επιφάνεια με αφορμή φυσικά τον κορωνοϊό, ωστόσο ο καθένας καταλαβαίνει πως σε περιπτώσεις υγειονομικής ανάγκης, το κράτος θα μπορεί με κάθε…νομιμότητα να απομονώνει όσους θεωρεί «απειλή».

Μάλιστα θα προβλέπεται εκτός των άλλων η κράτηση ατόμων που θα θεωρούνται «επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος», δίχως δηλαδή οι ίδιοι να έχουν διαγνωστεί προηγουμένως με κορωνοϊό!

Αυτή η ανήκουστη διάταξη θα ενεργοποιείται αυτόματα όταν κηρύσσεται κατάσταση έκτακτης υγειονομικής ανάγκης, ανεξαρτήτως της ασθένειας από την οποία θα απειλείται η δημόσια υγεία.

Τα άτομα που θα…”απομακρύνονται” θα έχουν το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης και θα επιτρέπεται να ειδοποιούν τους κοντινούς τους ανθρώπους για την κατάσταση…ομηρείας τους!

Και το οργουελικό νομοσχέδιο δεν τελειώνει εκεί!

Άπαξ και ο κατά περίπτωση «κρατούμενος» βρεθεί σε ένα από αυτά τα ειδικά κέντρα τότε θα βγει έξω ΜΟΝΟ αφού οι υγειονομικές αρχές κρίνουν ότι δεν θα είναι πλέον μεταδοτικός και συνεπώς ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την κοινωνία!

Ο συγκεκριμένος νόμος θα προβλέπει παράλληλα και την χορήγηση των απαραίτητων θεραπειών στον «φορέα-κρατούμενο», μία διάταξη που φτάνει μέχρι και τον εμβολιασμό!

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο του νομοσχεδίου «Bill A416» δεν αναφέρεται η λέξη «κορωνοϊός».