• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Μεγάλη επανεκκίνηση»! Όταν το WEF έγραψε για την εμφυτευμένη ταυτότητα στο χέρι!

«Μεγάλη επανεκκίνηση»! Όταν το WEF έγραψε για την εμφυτευμένη ταυτότητα στο χέρι!

Όλα βρίσκονταν μπροστά στα μάτια μας!!! Πόσοι κοιτούσαν;;;

Είχαμε αναρωτηθεί σε πρόσφατο άρθρο μας σε σχέση με την «μεγάλη επανεκκίνηση» που ετοιμάζεται στον πλανήτη και για την οποία είναι ενήμεροι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ηγέτες και φυσικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης (ΕΔΩ): «Η ψηφιακή ταυτότητα και η λειτουργία της – Θα εμφυτεύεται;;;».

Ο προβληματισμός ξεκίνησε από την είδηση (ΕΔΩ), την οποία δημοσίευσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), σύμφωνα με την οποία στα σκαριά βρίσκεται, μία ψηφιακή ταυτότητα, η οποία σύμφωνα με τον ΟΗΕ και το WEF πρέπει να συμβάλλει στην ταυτοποίηση, ει δυνατόν, ολόκληρης της ανθρωπότητας (ντόπιοι και παράνομοι μετανάστες): Με αυτήν θα αγοράζουμε, θα πουλάμε, θα συναλλασσόμαστε, θα γεννάμε, θα ταξιδεύουμε, θα επικοινωνούμε, θα έχουμε υγειονομική περίθαλψη, θα κάνουμε τα… εμβόλια κτλ.

«Γιατί όχι να μην την έχουμε εμφυτευμένη μέσα μας ή χαραγμένη πάνω μας, προκειμένου να μην την χάσουμε», είχαμε αναρωτηθεί στο el.gr!

Δεν είχαμε δει βέβαια την δημοσίευση από το 2018, καθώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προωθεί, κατά τα φαινόμενα, εδώ και καιρό την προοπτική του ότι η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί να ενσωματωθεί και στα ίδια μας τα σώματα, παίρνοντας ως παράδειγμα την Σουηδία, στην οποία εμφυτεύονται ταυτότητες με την μορφή τσιπ (η τεχνολογία βέβαια προοδεύει και πλέον το τσιπάκι είναι παρωχημένο. Ωστόσο η ιδέα της εμφυτευμένης ταυτότητας προωθείται, μέχρι να έρθει το κατάλληλο… «σφράγισμα» – ΕΔΩ). Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί εκτενώς και στο el.gr! Ωστόσο, το να βλέπεις την είδηση δημοσιευμένη στο WEF, αποτελεί ξεχωριστή είδηση από μόνη της.

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER:

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.

Στον πυρήνα του σχεδίου βρίσκεται η «Μεγάλη Επαναρύθμιση-Επανεκκίνηση», γύρω της γυρίζουν οι βασικοί πυλώνες, προκειμένου να αλλάξει ο πλανήτης (Βιώσιμη Ανάπτυξη, Αλλαγές στην Υγεία, Παγκόσμια Συνεργασία, Επανασχεδιασμός Κοινωνικών Συμβολαίων και Εργασιακών Συνθηκών).

Εν συνεχεία οι βασικοί πυλώνες είναι συνδεδεμένοι με θέματα όπως η Παγκόσμια Κυβέρνηση, η ένταξη των LGBTQ, το περιβάλλον, η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, το 5G, τα drones, η ψηφιακή ταυτότητα («σφράγισμα» όσων δεχτούν το εμβόλιο του Bill Gates) και πολλά άλλα!

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.