Άγριες καταστάσεις έρχονται με τα νέα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων.
Το ίδιο το κράτος, με τους κατάλληλους μηχανισμούς προπαγάνδας, ωθεί τους πολίτες στο να γίνονται ρουφιάνοι.
Παράδειγμα των παραπάνω αποτελεί η σοκαριστική είδηση που δεν μας έρχεται από κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο, αλλά από επαρχιακό χωριό της Πελοποννήσου!
Πιο συγκεκριμένα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο-εστιατόριο) επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελάτη χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης στα Καλάβρυτα.
Το περιστατικό, σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, σε χωρίο των Καλαβρύτων έπειτα από καταγγελία που έκανε πολίτης στο Α.Τ.Καλαβρύτων!
Μάλιστα ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.
Έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα πλέον ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά, μακριά από τα όργανα της τάξης, εκεί όπου τον ρόλο τους αναλαμβάνουν οικειοθελώς οι “ρουφιάνοι της διπλανής πόρτας”.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Lahaina Noon: Ένα μοναδικό φαινόμενο στη Χαβάη που “σβήνει” τις σκιές δύο φορές τον χρόνο, vid
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς