• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η πρώτη «βόμβα» έπεσε! Η εκλογή Μπάιντεν καταργεί τους οικογενειακούς δεσμούς

Η πρώτη «βόμβα» έπεσε! Η εκλογή Μπάιντεν καταργεί τους οικογενειακούς δεσμούς

Και ακόμα δεν έχει αναλάβει επίσημα την Προεδρία...

Η διεθνίστρια Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, «ξεσπαθώνει», τώρα που αναμένεται να αναλάβει το Βαθύ Κράτος εκ νέου την Προεδρία στις ΗΠΑ.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κανονισμών, James McGovern (D-MA), αποκάλυψαν ένα πακέτο δεοντολογίας και νομοθετικών μεταρρυθμίσεων για το νέο Κογκρέσο που συγκαλείται, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης όρων, ώστε οι αντωνυμίες και οι οικογενειακές σχέσεις (δεσμοί) στο Σώμα να εμφανίζονται ουδέτερες από το φύλο, οπότε όπως είναι αυτονόητο οι έννοιες «πατέρας, μητέρα, γιος και κόρη» δεν θα ακούγονται. Θα ακούμε γονέας 1, γονέας 2, παιδί 1, παιδί 2 κτλ μέχρι να απαγορευθεί και η συγκατοίκηση ίσως της οικογένειας και η δημιουργία κοινοβίων, πράγμα που είναι και το όνειρο των νεοκομμουνιστών.

Την είδηση μεταδίδει και το Πρακτορείο Reuters.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην δήλωση που έκαναν:

Το πακέτο «προωθεί την ένταξη και την ποικιλομορφία. (…) Οι μόνιμες επιτροπές θα συμπεριλάβουν στα σχέδια εποπτείας τους μια συζήτηση για το πώς θα λειτουργούν οι επιτροπές στο νέο Κογκρέσο, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν θέματα ανισοτήτων βάσει φυλής, χρώματος, εθνικότητας, θρησκείας, φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, αναπηρίας, ηλικίας ή εθνικής καταγωγής. Τιμά όλες τις ταυτότητες φύλου αλλάζοντας τις αντωνυμίες και τις οικογενειακές σχέσεις στους κανόνες του Σώματος, ώστε να είναι ουδέτερες ως προς το φύλο».

Βλέπουμε λοιπόν πως η εκλογή Μπάιντεν στις ΗΠΑ φέρνουν την Αμερική ξανά στις ράγες της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων. Αυτή είναι μία καλή αρχή για τους νεοκομμουνιστές και αυτό θα δούμε να εξαπλώνεται παγκόσμια ώστε να αρχίσουν εννοείται μέσα από τα συστήματα παιδείας του κάθε κράτους να εξαφανίζουν τις έννοιες του πατέρα της μητέρας του γιού της κόρης, αρχικά από το λεξιλόγιο και μετά από τις συνειδήσεις των ανθρώπων, διότι όπως έχει γράψει και ο Λιακόπουλος, οι οικογένειες σαν μέσο κοινωνικού δομικού λίθου θα αφανιστούν και οι άνθρωποι θα ζουν σε κοινόβια.

Αναμένουμε ακόμα περισσότερα «διαμάντια», τα οποία θα εξαπλωθούν παγκοσμίως. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε…