«ΦΥΛΑΚΗ στους ανεμβολίαστους»!!! Μόνο με χώρες σαν την…Ουγκάντα συγκρινόμαστε πλέον στη ΧΟΥΝΤΑ

Παρόμοια πρόταση είχε τεθεί επί τάπητος και στις Φιλιππίνες, αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Μπορεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με τα βαρύτατα (χρηματικά) πρόστιμά του να έχει μείνει ακόμα στα χαρτιά σε Αυστρία και Γερμανία, ωστόσο φαίνεται πως συγκεκριμένες κυβερνήσεις έχουν τον ζήλο να…δώσουν διαπιστευτήρια χούντας!

Δεν μιλάμε για την Ελλάδα (αν και θα μπορούσαμε με το 100άρι ΜΗΝΙΑΙΟ πρόστιμο στους ηλικιωμένους και την αναστολή υγειονομικών) αλλά για την μακρινή Ουγκάντα, η κυβέρνηση της οποίας απειλεί με φυλάκιση τους ανεμβολίαστους πολίτες!

Οι τοπικές αρχές ετοιμάζονται να περάσουν νόμο σύμφωνα με τον οποίο όσοι δεν εμβολιάζονται θα υποχρεώνονται να πληρώσουν βαρύ πρόστιμο ενώ θα κινδυνεύουν με εξάμηνη φυλάκιση.

«Η Επιτροπή Υγείας της Βουλής ξεκίνησε την εξέταση του Νομοσχεδίου για τη Δημόσια Υγεία (Τροποποιητικό του 2021) που μεταξύ άλλων επιδιώκει να διασφαλίσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19. Σύμφωνα με την πρόταση, όσοι δεν εμβολιαστούν θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 1.137 δολαρίων ή φυλάκιση έξι μηνών», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής της χώρας.

Το μέτρο αυτό θα αφορά όλους τους ενήλικες πολίτες, με την Ουγκάντα να είναι η 2η αφρικανική χώρα μετά την Αίγυπτο που προχωρά σε νομοθέτηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, αλλά την 1η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που εισάγει ΕΠΙΣΗΜΑ ως ποινή την φυλάκιση!

Το κράτος της ανατολικής Αφρικής παρουσιάζει μετά βίας ένα ποσοστό γύρω στο 20% πλήρως εμβολιασμένων πολιτών.

Αυτή ίσως είναι και η απάντηση της μανιώδους προσπάθειας της τοπικής κυβέρνησης να υποχρεώσει τους πάντες σε εμβολιασμούς.

ωτο:pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί