Η Σύνοδος COP28 για το Κλίμα που διοργανώνεται στο Ντουμπάι αυτές τις μέρες συνεχίζει να «βγάζει» ειδήσεις.
Στο σύνολό τους οι προτάσεις που προέρχονται από τα διεθνιστικά τσιράκια αφορούν την «πράσινη» μετάβαση των κρατών και έχουν χιλιοειπωθεί.
Για πρώτη ίσως φορά όμως γίνεται τόσο έντονος ο πόλεμος κατά εκείνων που εξακολουθούν να επιμένουν στο «παλιό οικονομικό μοντέλο» που πλέον θεωρείται «μη βιώσιμο».
«Καταναλώνεις περισσότερα; Τότε ρυπαίνεις περισσότερο και αυτό πρέπει να σταματήσει», είναι το μήνυμα μέσα από τα λόγια της Διευθύντρια του ΔΝΤ!
Αναφέρεται σε νέα άγρια φοροεπιδρομή («τιμή του άνθρακα» το ονομάζουν) κατά εκείνων που…ρυπαίνουν και άρα είναι επικίνδυνοι για το περιβάλλον.
Μέσα από μία ακαταλαβίστικη λογική, η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα λέει μπροστά στις κάμερες με θράσος πως αυτό θα…βοηθήσει τους καταναλωτές, καθώς πρόκειται να χαλάνε λιγότερα χρήματα/πόρους, στα πλαίσια της απανθρακοποίησης.
Τι ζητάνε δηλαδή; Η οικονομία να πάει στο απόλυτο μηδέν μαζί με τις εκπομπές ρύπων!! Να σταματήσει να κυκλοφορεί το χρήμα, κάτι που θα σήμαινε άμεσο οικονομικό θάνατο αμέτρητων επιχειρήσεων:
freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η θέση της Ελλάδας στο Σ.Α. του ΟΗΕ για Γάζα και Δυτική Όχθη
- Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση
- Εναντίον ποιών χωρών ανακοίνωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης ότι εκτόξευσαν πυραύλους
- Στον «χορό» των ρίχτερ ξανά η Ήπειρος: Νέος σεισμό τη νύχτα
- Συννεφιασμένος και τοπικά βροχερός ο καιρός σήμερα 25/3 – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία
- Ουκρανικές επιδρομές drones σε μεγάλο ρωσικό λιμάνι
- Έρχονται οι «στρατιές» ρομπότ του Μασκ: «Το μεγαλύτερο προϊόν που κατασκευάστηκε ποτέ», vid
- Ρούμπιο για 25η Μαρτίου: «Πολύτιμος σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
- «Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας» ανακήρυξε την 25η Μαρτίου ο Τραμπ
- Σαν σήμερα 25 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας









