ΧΑΜΟΣ στα σύνορα Ολλανδίας-Γερμανίας!!! Αγρότες αδειάζουν ΚΟΠΡΙΕΣ!!! Δείτε ΒΙΝΤΕΟ καθώς το ΧΑΟΣ πλησιάζει

Στην Ελλάδα ο αγροτικός τύπος λέει πως συμβαίνει το αντίθετο!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Ολλανδοί αγρότες και κτηνοτρόφοι που αντιδρούν στα κυβερνητικά σχέδια, βάσει των οποίων μπορεί να τους ζητηθεί να χρησιμοποιούν λιγότερα λιπάσματα και να μειώσουν τα ζώα εκτροφής, ξεκίνησαν σήμερα μια ημέρα κινητοποιήσεων στην Ολλανδία, αποκλείοντας κόμβους διανομής αλυσίδων τροφίμων σε διάφορες πόλεις.

Μαζί τους φέρονται να ενώνονται αγρότες από την Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες!!!

Η Ευρώπη αντιδρά στην πράσινη μετάβαση!!! Αντίθετα, στην Ελλάδα οι αγρότες φέρονται να στηρίζουν την πράσινη μετάβαση στην πλειοψηφία τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγροτικού τύπου.

Το αεροδρόμιο Σίπχολ και η KLM, η ολλανδική πτέρυγα της Air France, συνέστησαν στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες και όχι ιδιωτικά οχήματα για να φτάσουν στο αεροδρόμιο, καθώς οργανώσεις ακτιβιστών αγροτών και κτηνοτρόφων ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι προγραμματίζουν να χρησιμοποιήσουν τρακτέρ για να αποκλείσουν δρόμους.

Υπήρξαν αναφορές για την πρόκληση κυκλοφορικής συμφόρησης σε μερικούς αυτοκινητόδρομους στο ανατολικό τμήμα της χώρας και για συμφόρηση σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο βόρειο τμήμα, αλλά καμία κοντά στο Σίπχολ κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής του πρωινού.

Στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας βρίσκονται οι στόχοι που εισήχθησαν τον περασμένο μήνα για την πράσινη μετάβαση μέχρι το 2030, η οποία ουσιαστικά οδηφεί την γεωργία και την κτηνοτροφία στον αφανισμό, καθώς οι δήθεν οικολογικοί εξοπλισμοί είναι πανάκριβοι και στόχος είναι να αναλάβουν οι πολυεθνικές!

Η κυβέρνηση σημειώνει ότι χρειάζεται να γίνουν μειώσεις στις εκπομπές οξειδίων του αζώτου από την κοπριά των ζώων εκτροφής και από τη χρήση αμμωνίας στα λιπάσματα και υπολογίζει σε 30% την μείωση που απαιτείται να γίνει στον αριθμό των ζώων που εκτρέφονται.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί