• Αρχική
  • Άρθρα
  • Από-ανάπτυξη!!! Σοκαριστική πρόταση για όλον τον πλανήτη, αλλαγή καθεστώτος, vid

Από-ανάπτυξη!!! Σοκαριστική πρόταση για όλον τον πλανήτη, αλλαγή καθεστώτος, vid

Θα πρωτοπορήσει και εδώ η χώρα μας;;;

Όπως έχετε διαβάσει σε αποκαλυπτικά άρθρα του el.gr, εκ των βασικών στόχων της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι οι πολίτες να ζουν με λίγα ή ακόμα και με τα άκρως απαραίτητα, τα οποία ενδέχεται να μην τους ανήκουν.

Θυμηθείτε οπωσδήποτε ΕΔΩ τι έχει ειπωθεί και σε σχέση με την Ελλάδα, η οποία πρωτοπορεί μέχρι στιγμής στην νέα διεθνιστική τάξη πραγμάτων.

Στο βίντεο που θα δείτε, ειπώνεται πως «οι περισσότεροι οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι η επιδίωξη της οικονομικής ανάπτυξης είναι και καλή και απαραίτητη. Αλλά είναι;»..

Και συνεχίζει:

«Στον απόηχο της πανδημίας του κορονοιού, περισσότεροι από 1.100 οικονομολόγοι, λόγιοι και κλιματικοί ακτιβιστές από πάνω από 60 χώρες υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή ζητώντας το τέλος ενός καπιταλιστικού συστήματος το οποίο επιδιώκει την ανάπτυξη με κάθε κόστος.

Αντ’ αυτού, τάχθηκαν υπέρ της αποανάπτυξης, μια αντίληψης που ευθέως αμφισβητεί την μακροχρόνια άποψη ότι το περισσότερο είναι πάντα καλύτερο.

Ήρθε η ώρα να ζήσουμε καλύτερα με λιγότερα;».

Με άλλα λόγια το καθεστώς ενός αριστερόστροφου διεθνισμού (ΕΔΩ) τείνει να εγκαθιδρυθεί, έπειτα από απαίτηση οικονομολόγων και ακτιβιστών του περιβάλλοντος.

Ο πλανήτης ζει κρίσιμες στιγμές, καθώς με αφορμή τον κορωνοϊό αλλάζουν ακόμα και οι πολιτικοοικονομικές συνθήκες.

Δείτε το νέο βίντεο μεταφρασμένο από το el.gr: