Ο εναλλακτικός δημοσιογράφος και μουσικός, Dom Lucre, μιλώντας στον Alex Jones, αποκάλεσε τις μεθόδους του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ που χρησιμοποιούνται κατά των λευκών, ίδιες εκείνες που χρησιμοποιούνται και κατά των μαύρων!
Όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων:
«Ένα πράγμα που θέλω να προσέξουν οι άνθρωποι είναι, -εξετάζοντας την εξουσία που έχουν οι διεθνιστές Δημοκρατικοί αυτά τα τελευταία χρόνια, κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο επιτίθενται. Είναι σαν να έχασαν τον έλεγχο, -επιτίθενται σαν να έχουν χάσει τον έλεγχο.
(Για να καταλάβετε) Θα ήθελα να μιλήσω για την (συμπεριφορά) των Δημοκρατικών στους “μαύρους”. Δεν προσπαθούν απαραίτητα να βοηθήσουν τους μαύρους ανθρώπους, αλλά έχουν πείσει τους μαύρους ανθρώπους ότι χρειάζονται βοήθεια.
Αυτό κάνουν οι επαγγελματίες τους! Πείθουν τους ανθρώπους ότι χρειάζονται βοήθεια, όχι μόνο ενός κυβερνητικού αξιωματούχου, αλλά και του δημοκρατικού κόμματος συγκεκριμένα. Πείθουν ότι μόνο το κόμμα τους μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα τους (σ.σ. Το ίδιο κάνουν και στους λευκούς!)».
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μπλόκα αγροτών: Μετ΄ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα
- Οι «θολωμένοι» χάρτες της Ουκρανίας που έγιναν viral σε στρατιωτική ενημέρωση του Πούτιν, vid
- H Μπριζίτ Μπαρντό είχε ερμηνεύσει τραγούδια του Γιάννη Σπανού, vid
- Στολισμένο… αυτοκίνητο εθεάθη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, vid
- Εκτεταμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη της παραβατικότητας σε 6 νομούς της Κ. Μακεδονίας
- Βίντεο -σοκ από Τουρκία: Κυνήγησε τη γυναίκα του μέσα στο νοσοκομείο και την πυροβόλησε!
- Β. Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»
- Παύλος Μαρινάκης για αγρότες: «Ο ειλικρινής διάλογος – και μόνο αυτός – θα φέρει τις λύσεις»
- Θεσσαλονίκη: Ισχυρός βόρειος άνεμος 6 μποφόρ που θα φτάσει και τα 7 πνέει στην πόλη
- Όλοι τον αγνόησαν εκτός από τον Τζόκοβιτς: Ενθουσιάστηκε Ισπανός ρεπόρτερ! vid









