Λιακόπουλος: Υπάκουο και υποταγμένο το ανθρώπινο γένος

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

 

Κοιμάται όρθιο το ανθρώπινο γένος. 

 

Έχει περάσει μέσα στον εγκέφαλο των περισσότερων, τόσο πολύ η προπαγάνδα για το τι θεωρείται δεδομένο, που ότι και να συμβεί γύρω τους, τους αφήνει αδιάφορους. Έχει περάσει τόσο πολύ μέσα στο μυαλό τους ο φόβος για το τι θα τους κάνει η εξουσία, που μένουν αδραβείς απέναντι σε οτιδήποτε.

Πέφτουν τρελοί φόροι, αδιαφορία, κόβονται οι συντάξεις, αδιαφορία, τους παίρνουνε τα σπίτια, αδιαφορία, τους καταστρέφουν την κοινωνία, αδιαφορία, τους παίρνουν τα παιδιά τους αδιαφορία. Τους λένε ότι οι εξωγήινοι ανησυχούν για την κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους το λένε επίσημα μέσα στο ευρωκοινοβούλιο και οι αντιδράσεις είναι ανύπαρκτες. Όλοι και όλες σαν λοβοτομημένοι, δέχονται αδιάφορα ότι και να συμβεί γύρω τους.

Αυτός ήτανε και ο σκοπός της ανακοίνωσης από τον ίδιο τον πρόεδρο μέσα στο ευρωκοινοβούλιο ότι οι ηγέτες των άλλων πλανητών ανησυχούν για τα όσα γίνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ήθελαν να δουν αντιδράσεις ευρωβουλευτών και πολιτικών και απλών ανθρώπων. Καμία αντίδραση.

Οι ίδιες οι μεταφράστριες και καθηγήτριες γαλλικών στις οποίες απευθυνθήκαμε για να σιγουρέψουμε την μετάφραση, μετέφρασαν το κείμενο μηχανικά χωρίς σχολιασμό και μόνο δύο είπαν “καλέ τι λέει αυτός;” (ο Γιουνκέρ δηλαδή). Άτομα στα οποία το έδειξαν εκείνοι που ανησύχησαν, απλά γέλασαν αμήχανα, ή είπανε κάποιο λάθος θα έγινε, ή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και ξαναγύρισαν στο αγαπημένο τους i phone.

Μετά μου λέτε για την αποκάλυψη ότι ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη ετοίμαζαν χούντα με τον στρατό του Καμμένου στους δρόμους (διαβάστε εδώ). Ο κόσμος δεν δίνει σημασία στο τι λένε οι εξωγήινοι μέσα από τα επίσημα χείλη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα ασχοληθεί με τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα;

Ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχθεί τα πάντα χωρίς αντίρρηση και χωρίς αντίδραση. Το παγκόσμιο πλήθος βρίσκεται ακόμη μία φορά στην διάθεση του επίδοξου παγκόσμιου δικτάτορα.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί