Ξυπνήστε επιτέλους!!!!!

Γιατί σας παραξενεύει το έθιμο του Ταχαράς;;;;;

 

Το έθιμο δηλαδή του να βιάζεται και μετά να εκτελείται μία γυναίκα που θα θεωρηθεί άπιστη απέναντι στον Θεό;;

Εσείς φταίτε που δεν έχετε διαβάσει το ιερό βιβλιό.

Και δεν αναφέρομαι στο Κοράνι αλλά στην Παλιά Διαθήκη, από την οποία προέρχεται το Κοράνι, που ορίζει ότι μία γυναίκα μπορείς να της φέρεσαι έτσι, αν δεν είναι των δικών σου πιστεύω, γιατί ακόμη και οι γυναίκες των “πιστεύω” της Παλιάς διαθήκης θεωρούνται αντικείμενα και αποσκευές που μπορείς να τα κληρονομήσεις και να τα πουλήσεις.

Οι τρεις αβραμικές θρησκείες, το Ισλαμ, ο Ιουδαισμός και ο Χριστιανισμός, αυτά λένε αφού αυτά που είναι γραμμένα στην Παλιά Διαθήκη, θεωρούνται ιερά.

Απλά οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι δεν τα εφαρμόζουνε στην πράξη. Οι Μουσουλμάνοι όμως, εκεί όπου επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας, τα εφαρμόζουνε στην πράξη.

https://www.youtube.com/watch?v=LMzCpDDxITQ

Ο σκοπός της νέας τάξης ήταν να φέρει τρόμο στην Ευρώπη. Τα τυφλά χτυπήματα, δεν ήταν αρκετά. Έφεραν τρόμο στους δρόμους και στα σπίτια. Έφεραν ορδές βαρβάρων για να έχουμε πολυπολιτισμό.

Ξεχάσατε τι είχε γίνει στο Σύνταγμα κατά την εορτή των Χριστουγέννων που επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες;

Δεν είναι νέα μόδα. Το επιβάλει ο Γιαχβέ, αφού οι ξένες γυναίκες είναι λάφυρα. Το πρόβλημα λοιπόν, όλων όσων παραξενεύονται, είναι το ότι δεν διαβάζουν το χρησιμότατο και “ϊερότατο” βιβλίο της Παλιάς Διαθήκης, όπου ο Γιαχβέ υποσχέθηκε να δημιουργήσει τους πολυπληθείς Ισμαηλίτες και τους Αγαρηνούς. Δεν το έχετε υπόψη;;; Εσείς φταίτε. Όχι εγώ που το αποκαλύπτω. 

Μην φοβάστε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ερευνάτε τας γραφάς έλεγε ο Χριστός, που θυμίζω ότι μας αποκαλούσε πρόβατα για να μη μας αποκαλέσει βόδια.

https://www.youtube.com/watch?v=vmP2h14rfKA

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί